תגובות לאתגר 3 - יעלה - מרדכי בן דוד
-
@אילן-פ אח יקר! אתה זה שבקשת שכולם יוכלו להשתתף...
בגלל שבקשת הכנסתי את כולם, אם אתם לא מרוצים נשאיר את זה רק על כלי נגינה או רק על אורגנים כמו שזה היה אמור להיות בהתחלה...@אילן-פ כתב במעניין אתכם אתגרים??:2-------ושכל אחד יהיה חופשי לבחור איך הוא רוצה להפיק את השיר שישמע הכי טוב
ושיהיה אפשר לנגן בכל אופן שיבחר
עם שירה או בלי -- אינסטרומנטלי בלבד --בכינור -אורגן --או רק בתוכנהזה מה שהגבתי לך אז...
@Benaya כתב במעניין אתכם אתגרים??:
לדעתי לא הוגן לשים תוכנה או כל כלי אחר מול אורגן, בתוכנה אתה יכול לערוך וכו' בשאר הכלים זה סגנון שונה לגמרי, אבל בת'כלס זה תלוי מה החברה מעדיפים (האם רק אורגן או כל סוגי הכלים)...
-
@Benaya
אהבתי -- שענית לי לשיטתי
יעני הכנסתי לעצמי --גול עצמי -- אתה צודק
לטובת התחרות --שכל אחד יעשה מה שנראה לו הכי מוצלח||סלמרות שאפשר להתפלפל בעניין שיש הבדל בין יכולת נגינה סתם
לבין הפקה באולפן שתמיד זה נשמע יותר טוב ומכפר על נגינה פחות
טובה ומדויקת פויילר|| -
@אילן-פ כתב בתגובות לאתגר 3 - יעלה - מרדכי בן דוד:
הפקה באולפן שתמיד זה נשמע יותר טוב
ממש לא תמיד
לפעמים נגינה בתוכנה יכולה להיות הרבה יותר גרועה מנגינה בפסנתר מזייףעיין ערך מיקס
-
@elazar-miller אני מאוד רוצה לעשות ביצוע ואין לי כל כך זמן מקווה שאספיק להעלות עוד השבוע.
יאללה חבר'ה תנו בראש!! -
למה אף אחד לא מעלה ביצוע?
@elazar-miller כנראה בחרת שיר שלא כולם מכירים
אני פשוט לא הכרתי את השיר הזה
והוא לא כזה קליט אצלי
אז השבוע אני לא מעלה ביצוע -
@Benaya
החלטה שלך, האמת שהשתתפתי התכוונתי סתם בשביל העניין, ולא ממש רציתי לקחת את האחריות על האתגר.@אהרון-יוסף-בבייב
מעניין... כי סה''כ זה שיר די ידוע של מרדכי בן דוד מוזר שאתה לא מכיר כ''כ, אני מאמין שחבר'ה כן מכירים רק לא כ''כ מעניין אותם להשתתף, ואל תשכחו שהבחורים חזרו לישיבות ואם בחופש היה בקושי חמישה אז לא פלא שבזמן אלול לא יהיה. -
נחכה לבין הזמנים של ראש השנה עד שמחת תורה