הקול החדש עם מנחם טוקר בקול חי - כל העדכונים והדיונים!
-
-
מתי נפתח?
-
אחרי סוכות נראה לי
-
נראה לי שמכל תוכניות הרדיו של טוקר היא התוכנית הכי מעניינת ונכונה...
לא כמו המאסטרו- תוכנית בלי קשר לדעתי,
וגם לא כמו הקלידנים- שיש כמה סגנונות וקשה נורא לשפוט ככה.. -
@משפחת-פישר כתב בהקול הבא 4 השרשור המרכזי:
וגם לא כמו הקלידנים- שיש כמה סגנונות וקשה נורא לשפוט ככה..
אני חושב שלא משנה, גם בזמרים ישנם הרבה סגנונות.
גם בהם יש מזרחי וחסידי וישיבתי וכו', ולא כל אחד מתחבר לכל סגנון.
אני חושב שגם בזה קשה מאוד לשפוט, אם זה השיקול. -
@אני-ואני כתב בהקול הבא 4 השרשור המרכזי:
שמעתי שולכים לקרוא לתוכנית - הזמר הבא 4
כשיודיעו רשמית נשנה.......
@משפחת-פישר כתב בהקול הבא 4 השרשור המרכזי:
נראה לי שמכל תוכניות הרדיו של טוקר היא התוכנית הכי מעניינת
לא נראה לי שהיא יותר מעניינת מהקלידנים בגלל הסגנונות פשוט בגלל שיותר אנשים מבינים [או חושבים שהם מבינים] בזמרים מאשר בקלידים
-
@הצ-יזוכר-המנגן כתב בהקול הבא 4 השרשור המרכזי:
לא נראה לי שהיא יותר מעניינת מהקלידנים בגלל הסגנונות פשוט בגלל שיותר אנשים מבינים [או חושבים שהם מבינים] בזמרים מאשר בקלידים
מה שנכון נכון
-
קול דיוק וכו' שייך ג"כ בקלידים לא אמרת שום הבדל
-
צודק, אולי.
אבל באופן כללי אפשר לומר שהשפיטה בהקול הבא הרבה יותר שוויונית והגיונית, (אפילו לא מבחינה מוזיקלית) מאשר בקלידנים.
בכל אופן, לא חושב שאפשר להתווכח על זה. -
לדעתי הקול הבא על כל שלושת תוכניותיו זה פשלה אחת גדולה של ריאליטי מקצועי בכלל שימו לב לתופעה שחוזרת על עצמה בכל שלושת התכניות כל הזוכים לא הצליחו בקרירה שלהם רק מקום שני או שלישי ואפילו כאלו שלא הגיעו לגמר הצליחו הרבה יותר מהראשונים שזה עובדה פשוטה שמצביעה קודם כול על זה שהשיפוט לא אוביקטיבי בכלל עיין ערך השופטים המהוללים
-
@צבי-בני
גם אני חשבתי על זה שהמצליחים לטוח רחוק הם דוקא אלו שלא זכו במקומות הראשונים
ואם תשים לב זה לא רק בקול הבא זה גם בשאר הריאלטי --אבי דויטש מצליח יותר מאיתמר שטיין
והמלחינים בכלל לא שומעים על משהו ממי שזכה כמעט אין לזה משמעות
אבל לדעתי זה לא רק עניין של השופטים --
יש לי הרגשה שיש משהו מאחורי הקלעים שאנחנו המאזיניםלא יודעים-
-שמוציא את המוטיבציה של הזוכים להתפתח ולא מעוניין להרחיב בעניין
בל נשכח שרדיו זה עסק לכל דבר ועניין -
נראה לי חוץ מעדי רן כל השופטים שם ממש מקצוענים ולא צריך להחליף אותם את אביעד גיל הייתי חושב להחליף כי הוא כבר לא כל כך בעיניינים הייתי מביא את אלי קליין ואיצי ברי שהם מעבדים והם יכולים לדעת מי שר טוב וכו...
מה דעתכם?
נ.ב ברוך שובי חחח
-
@אורגו-מדלי כתב בהקול הבא 4 השרשור המרכזי:
הייתי מביא את אלי קליין ואיצי ברי שהם מעבדים והם יכולים לדעת מי שר טוב וכו...
אם כבר יותר זורם מוישי רוט
בזה הוא גם עובד כיום -
@הקלידן-הצפוני אני פחות מתחבר אליו הוא רגוע מידי כזה וישנוני אם כבר הייתי מביא מישהו לא כל כך מהמגזר כגון נגיד ישי ריבו או עקיבא שיהיה קצת גיוון
-
@אורגו-מדלי כתב בהקול הבא 4 השרשור המרכזי:
נגיד ישי ריבו
נראה לי שטוקר די לוחץ עליו שייכנס לשפיטה - הם רמזו על זה במוצ"ש חי של מוצאי יום כיפור
-
ישי ריבו יותר מידי ביישן לשפיטה. כדי להיות בשופט בקול הבא אתה צריך להיות חד יודע לדבר ( קצת לחרטט ביננו) והכי חשוב להיות מענין באישי כגון עדי: מוזר. יובל: ציני ובעל חוש הומור מענין במיוחד. וכן על זה הדרך ישי כמה שאני מת על השירה שלו ועל השירים שלו בסוף באישי (בן אדם זהב..)אבל אין לו כל כך את אחת מהתכונות הנדרשות האמורות לעיל.