הקול החדש עם מנחם טוקר בקול חי - כל העדכונים והדיונים!
-
תקציר פרק הבכורה
-
קראתי בשקיקה את כל הנאמר ורק אח’'כ צפיתי בתכנית מה אומר ומה אדבר השופט קליין לטעמי לא בשל להיות שופט תיזכרו בדדיה איך זה היה נראה ותעשו לבד את ההבדלים ועוד משהו עדי רן מעייף כבר וטעות להביא אותו שוב ושוב השופטים האחרים מוצלחים ביותרולגבי המתמודדים נו אף אחד לא הפיל אותי הראשון קצת מצא חן בעיני אבל לא יותר מזה בתגבה שיעלו שם את הרמה גם בשיפוט וגם במתמודדים
-
@אלי-חכמון כתב בהקול החדש עם מנחם טוקר בקול חי - כל העדכונים והדיונים!:
יש שתי קליינים
איזה קטע איך נפל האסימון
-
@תו-הזהב כתב בהקול החדש עם מנחם טוקר בקול חי - כל העדכונים והדיונים!:
אל תשכחו שגם אבי דרור וגם משה קליין לא ממש יכולים להביע את הדעה האמיתית…הם נמצאים ועובדים יום יום בחתונות ולא רוצים לאבד את מקומם בין הישיבות השונות שהמתמודדים לומדים או “מייצגים” אותן.
תכלס’ די מובן. כל אחד מאיתנו לא היה נוהג אחרת.מייצגים ישיבות? נשמח לדוגמה אחת לפחות של ישיבה שיצגו אותה רשמית. משגיח שיידע על בחור שמתמודד, זה יהיה אסון בשבילו!
על מה אתם מדברים? -
@אלי-חכמון
מסכים באופן עקרוני
אבל אל תשווה בין איציק דדיה שלא יודע כלום {לדעתי} רק שר יפה,ויותר מזה שום דבר! לבין משה קליין שבכל אופן יש לו ידע במוזיקה! לא יודע עד כמה אבל יש
ולגבי עדי רן זה מוסיף חוויה כזאת לפנל ודווקא יפה!
ולגבי המתמודד הראשון מסכים איתך מוצא חן לא יותר מזה -
@יצחקי כתב בהקול החדש עם מנחם טוקר בקול חי - כל העדכונים והדיונים!:
מייצגים ישיבות? נשמח לדוגמה אחת לפחות של ישיבה שיצגו אותה רשמית.
לא ממש מייצגים, אבל ברגע שהם מתמודדים כל החברים (מהישיבה/שכונה) עומדים מאחוריהם- מטאפורית כמובן. ואם יפגעו בחבר שלהם הם נפגעים בשבילו…ומקטלגים את השופט כ’רע’ וזה לא ממש מגביר להם את הרצון להזמין אותו לאירוע שלהם.
משגיח שיידע על בחור שמתמודד, זה יהיה אסון בשבילו!
בסדר. וזה עדיין לא מונע מהם להתמודד…
-
בא נסכם את הפרק הראשון ככה:
מנחם טוקר בא בחצי אנרגיה (לדעתי…איפה כל השאגות והצעקות…)
עדי רן ניסה להיות מגניב לא כ"כ הלך
אלי קליין ואיצי ברי-תותחים כמו תמיד
יובל סטופל- גם תותח אבל קצת חזר על עצמו והיה שקט מידי
משה קליין- היה בהתרגשות שיא
המתמודדים- חוץ מהראשון שהיה סבבה אף אחד לא העיף אותי
קיצר, נקווה לטוב ושבפרקים הבאים יהיה יותר מעניין וחי!!! -
@תו-הזהב
אני חולק אני לא חושב שמשה קליין הוא בוסר, אולי הוא לא הכי מבין אבל לא בוסר!!
שמע לגבי מישהו יותר משופשף יש הרבה יותר משופשפים ממנו אבל היום יש הרבה קהל שאוהב את הדור החדש, ואת האלה ששומעים מהם כל יום, וכל הזמן מחדשים שירים, ופחות מעניין אותם המקצועיות. ולא קצת אנשים יש כאלה {בעיקר בנות} אז אתה יודע מנחם טוקר גיוון -
יש מידע מי השופט האורח?
-
@Benaya כתב בהקול החדש עם מנחם טוקר בקול חי - כל העדכונים והדיונים!:
@זינגער לדעתי חכה למחר בטח ציצו או קבוצה בסגנון ישלחו…
כי להוריד באיכות טובה (1080) זה מעל 2 ג’יגה ועד שירד ויעלה לכאן יקח הרבה זמן…אין לי גישה לציצו במייל… לכן בקשתי שיעלו לכאן קישור לדרייב שלהם (אין צורך להוריד ולהעלות וכו’).
תודה