טראקים להשראה
-
חברים אני מעלה לכם טראק שאני חושב שיש לו פוטנציאל להיכנס לרחבת הריקודים
זה טראק יחסית ישן אבל הוא טוב!
{זה לא משהו שאני בניתי זה של Vluarr _ Mesto}
Vluarr _ Mesto - Gemini.mp3 -
Martin Garrix & Mesto - Limitless (Arcando Remix).mp3
אחד הטראקים המטורפים ששמעתי לאחרונה, הסגנון נקרא דראם אנד בייס והוא אחד המטורפים כיום בעולם בכל המוזיקה האלקטרונית מבחינת המקצב והאנרגיה שהוא מביא איתו, יוצר הטראק הוא יוצר בשם ארקנדו שהוא יוצר מטורף לחלוטין(מומלץ לשמוע!) בזאנ’ר הזה, הטראק הנ"ל הוא רמיקס לטראק של מרטין גריקס ומסטו, ומתעלה בהרבה על המקור לטעמי האישי.
הנה המקור -
Martin Garrix & Mesto - Limitless (Official Video).mp3
אז לכל מי ששאל מה זה רמיקס ואיך עושים את זה טוב בלי חפלות של דרבוקות, הנה דוגמא מדהימה.נ.ב.
מדובר בטראקים ישנים יחסית מ2022, אבל שווה מאוד לשמוע אותם. -
אחד הטראקים המטורפים ששמעתי לאחרונה, הסגנון נקרא דראם אנד בייס והוא אחד המטורפים כיום בעולם בכל המוזיקה האלקטרונית מבחינת המקצב והאנרגיה שהוא מביא איתו, יוצר הטראק הוא יוצר בשם ארקנדו שהוא יוצר מטורף לחלוטין(מומלץ לשמוע!) בזאנ’ר הזה, הטראק הנ"ל הוא רמיקס לטראק של מרטין גריקס ומסטו, ומתעלה בהרבה על המקור לטעמי האישי.
הנה המקור -
אז לכל מי ששאל מה זה רמיקס ואיך עושים את זה טוב בלי חפלות של דרבוקות, הנה דוגמא מדהימה.נ.ב.
מדובר בטראקים ישנים יחסית מ2022, אבל שווה מאוד לשמוע אותם.@לוי-ל באמת רמיקס מטורף, אבל דווקא קשה לי לשמוע אותו אחרי שאני כל כך מחובר למקור ולBPM שלו, ודווקא בגלל שהמלודיה מאד משמעותית בטראק הזה וכשהיא רצה יותר מהר היא מאבדת את זה (קצת מזכיר מקצב Ballad במהירות 130…), ענין של טעם, וזו סתם נקודה מעניינת למחשבה על רמיקסים שלוקחים טראק לסטייל אחר שמאופיין בBPM גבוה משמעותית - אצלי בכל אופן זה לא עובד טוב באוזן, שוב, בטראקים עם מלודיה “חשובה”, אבל כנראה שאני לא מייבין גדול כמו אוהדי Arcando

-
@יואל-גלס מה שמיוחד בזאנ’ר הנ"ל זו האנרגיה שהוא מביא איתו לטראק הנ"ל, ואני אגב לא הכרתי את המקור לפני ששמעתי את הרמיקס הנ"ל משום מה, ואני אוהב את הרמיקס יותר מהמקור.
@יואל-גלס כתב בטראקים להשראה:
אצלי בכל אופן זה לא עובד טוב באוזן
כשזה עם ווקאל אצלי זה ג"כ פחות עובד טוב(אלא אם כן אנחנו מדברים על העלאה של 5-10 BPM שזה לא כ"כ משמעותי כמו כאן.)
-
@לוי-ל באמת רמיקס מטורף, אבל דווקא קשה לי לשמוע אותו אחרי שאני כל כך מחובר למקור ולBPM שלו, ודווקא בגלל שהמלודיה מאד משמעותית בטראק הזה וכשהיא רצה יותר מהר היא מאבדת את זה (קצת מזכיר מקצב Ballad במהירות 130…), ענין של טעם, וזו סתם נקודה מעניינת למחשבה על רמיקסים שלוקחים טראק לסטייל אחר שמאופיין בBPM גבוה משמעותית - אצלי בכל אופן זה לא עובד טוב באוזן, שוב, בטראקים עם מלודיה “חשובה”, אבל כנראה שאני לא מייבין גדול כמו אוהדי Arcando

@יואל-גלס כתב בטראקים להשראה:
קשה לי לשמוע אותו אחרי שאני כל כך מחובר למקור ולBPM שלו,
גם אני הרגשתי ככה
-
הנה המקור -
מדובר בטראקים ישנים יחסית מ2022, אבל שווה מאוד לשמוע אותם. -
@חולם אני יכול להבין אותך, אבל אישית אני גם הרגשתי שהטראק הזה צריך מהירות מטורפת ומקצב עוצמתי יותר.
@שלום-צוקר מסכים לחלוטין! -
הנה כמה
דימטרי וגאס& לייק מייקMove Your Body.mp3
Flute (Extended Mix).mp3
Cry Me A River.mp3
TheFatRat (אמן שאני מאוד אוהב אותו)TheFatRat - Do Be Do Be Do.mp3
TheFatRat - Fire [Chapter 8].mp3
TheFatRat - Fly Away (Instrumental).mp3
Arcadia.mp3
Atlas Genius - If So (TheFatRat Remix).mp3
TheFatRat - Arcadia [Chapter 2].mp3
TheFatRat - Prelude (Jackpot EP Track 3).mp3
TheFatRat - Time Lapse.mp3
TheFatRat - Whispers (feat. Reptythm).mp3
TheFatRat - P.S…mp3 -
הנה עוד
מרטין גאריקס07 - Martin Garrix - Yottabyte (Official Video).mp3
Martin Garrix - Pizza.mp3
אלקטרונומיה (עוד אחד שאני מאוד אוהב)05 - Elektronomia - Rumble [NomiaTunes Release].mp3
08 - Elektronomia & Stahl - Uplands [NomiaTunes Release].mp3
13 - Elektronomia x Lunaar x Donna Tella - Champions (Instrumental).mp3
23 - Elektronomia - Superhero [NomiaTunes Release].mp3
29 - Elektronomia - Heaven.mp3
32 - Elektronomia - Crystal.mp3
47 - Elektronomia - Sky High.mp3
48 - Elektronomia - Energy (Original Mix).mp3
55 - Elektronomia - Disturbance (Original Mix).mp3
58 - Elektronomia - A New Dimension.mp333 - Elektronomia - Spirit.mp3