טראקים להשראה
-
@ארי-הקלידן עכשיו כן, לפני כן לא.
-
@נפתלי-בר-נתן איזה אינטרנט יש לך?
@יואל-גלס נט פרי אבל אם יש לך תביא לי בכל מקרה, זה יכול לעזור לי
תודה -
פוסט זה נמחק!
@יהודה-עדן-יופה תודה
-
@יואל-גלס נט פרי אבל אם יש לך תביא לי בכל מקרה, זה יכול לעזור לי
תודה@נפתלי-בר-נתן יש את SONGSLOVER תנסה שם, חוצמיזה אם אזכר בעוד אכתוב בהמשך
-
אם למישהו יש את הטראקים האחרונים של מרטין, אשמח…
-
א. @יהודה-עדן-יופה את רוב הקטעים שהעלית לכאן כבר העלו המון פעמים לאתר, מיותר, ובחלקם יש שירת נשים, נא לבדוק ולמחוק.
ב.@נפתלי-בר-נתן בסט הטומורולנד שלו השנה לא היה כלום חדש תחת השמש, החומרים החדשים שלו הם מאוד פרוגרסיב האוס, מאכזב.
-
יש לי כמה מטורפים.
ישבתי לסנן ב - FL סטודיו את הבעיות הרוחניות מתוך הקובץ.
עשיתי קצת שיפוצים עם קשמיר וכמובן איקיו מוקפד ע’'מ שיצא סאונד פצצה.
הנה: 953ea86c-2ac4-4db6-be5d-b21914596927-04.mp3
3f263725-2c59-4ec9-adfd-9537cdb619a8-05.mp3
אני חייב לציין שזה דרופים מאוד עדכניים. לא משהו שהכרתי. -
יש למישהו דברים חדשים של מרטין גריקס וכ"ו מהשנה האחרונה ?
-
יש למישהו דברים חדשים של מרטין גריקס וכ"ו מהשנה האחרונה ?
@סוכנות-אייל מישהו הזכיר שהשנה לא יצא משהו מענין של מרטין
-
@סוכנות-אייל מישהו הזכיר שהשנה לא יצא משהו מענין של מרטין
@ציפור-הזמיר
הנה שמות של שניים מאוד מעניינים שלו שיצאו השנה…
Martin Garrix & Ed Sheeran – Repeat It (Official Video)
Martin Garrix B2B Ed Sheeran | LIVE from Santiago, Chile -
@ציפור-הזמיר השנה יצא אלבום שלם של מרטין, שרובו פרוגרסיב האוס די יפה עם מלודיות מרגשות כמו שרק הוא יודע לעשות, וכן אלבום רמיקסים(הוא נתן לDJ שחתומים אצלו/DJ רנדומלים מקצועים ווקאל של אחד השירים שיצאו בעיבודו, ויצא אלבום רמיקסים שלם מזה, ממש מומלץ!)
אבל באמת לא יזיק ש @יוחנן-בלייך יעשה סרטון קצר של סיכום שנה בEDM של 2026
-
@ציפור-הזמיר השנה יצא אלבום שלם של מרטין, שרובו פרוגרסיב האוס די יפה עם מלודיות מרגשות כמו שרק הוא יודע לעשות, וכן אלבום רמיקסים(הוא נתן לDJ שחתומים אצלו/DJ רנדומלים מקצועים ווקאל של אחד השירים שיצאו בעיבודו, ויצא אלבום רמיקסים שלם מזה, ממש מומלץ!)
@לוי-ל כתב בטראקים להשראה:
חלום…
@יוחנן-בלייך מצטרף לבקשה…
-
@הקלידן-הצפוני אני יכול לסכם ג"כ בקצרה אם תרצה -
מה שחדש השנה לדעתי הוא בעיקר זאנ’רים חדשים -
דראם אנד בייס - זאנ’ר ישן יחסית שמאוד פורח בשנים האחרונות וב2026 הוא אחד הזאנ’רים הפופולרים ביותר שיש, תופים פאנצ’ים מאוד, בסים מלוכלכים ושמנים ברמה מטורפת, הזאנ’ר למרבה הפליאה עוד לא נכנס למוזיקה היהודית ולא שמעתי שיר אחד במוזיקה היהודית מהזאנ’ר, וחבל מאוד, מקווה שיוחנן אורי יתפוס את הזאנ’ר וינסה להכניס אותו מעט, אבל זה זאנ’ר מאוד מאוד קשה ליצירה, אני מזהיר, ניתן לשמוע כאן דוגמא מטורפת מהזאנ’ר , הBPM שלו הוא בין 170 ל177.
אפרו האוס - זאנ’ר חדש יחסית, הזאנ’ר הוא בגדול מקצב האוס עם כלי הקשה וכלים אפריקנים בדגש על שייקרים, די רגוע ויכול לשמש כמוזיקת רקע באירועים בדומה לדיפ האוס, אבל יותר קייצי, כבר נכנס למוזיקה היהודית בהרבה רמיקסים של שירים שונים, וגם ב"מדלג על ההרים" של שמחה אברמצי’ק(מומלץ לשמוע!), BPM - 118-125.
פיוצ’ר רייב - קיק ובס פאנ’צי, דומה לסלאפ האוס מבחינת המקצב אבל פחות נפוץ במקצב האוס, בדומה לטק האוס הבס שלו מאוד דומיננטי ונהוג לעשות איתו הרבה סימפולי ווקאל(ווקאל צו’פ), לא זאנ’ר כ"כ מיוחד כמו הקודמים שציינתי אבל גם מעניין, מתבטא בדרופים מהירים ואפלים מאוד.
דוגמא של הזאנ’ר - R3HAB Skytech - Hypnotising Official Visualizer_[cut_64sec].mp3
BPM - אין מדויק, בין 125 ל145 לדעתי.קרדיט ל @יוחנן-בלייך שעזר לי ללמוד חלק מהזאנ’רים הנ"ל!
-
@הקלידן-הצפוני אני יכול לסכם ג"כ בקצרה אם תרצה -
מה שחדש השנה לדעתי הוא בעיקר זאנ’רים חדשים -
דראם אנד בייס - זאנ’ר ישן יחסית שמאוד פורח בשנים האחרונות וב2026 הוא אחד הזאנ’רים הפופולרים ביותר שיש, תופים פאנצ’ים מאוד, בסים מלוכלכים ושמנים ברמה מטורפת, הזאנ’ר למרבה הפליאה עוד לא נכנס למוזיקה היהודית ולא שמעתי שיר אחד במוזיקה היהודית מהזאנ’ר, וחבל מאוד, מקווה שיוחנן אורי יתפוס את הזאנ’ר וינסה להכניס אותו מעט, אבל זה זאנ’ר מאוד מאוד קשה ליצירה, אני מזהיר, ניתן לשמוע כאן דוגמא מטורפת מהזאנ’ר , הBPM שלו הוא בין 170 ל177.
אפרו האוס - זאנ’ר חדש יחסית, הזאנ’ר הוא בגדול מקצב האוס עם כלי הקשה וכלים אפריקנים בדגש על שייקרים, די רגוע ויכול לשמש כמוזיקת רקע באירועים בדומה לדיפ האוס, אבל יותר קייצי, כבר נכנס למוזיקה היהודית בהרבה רמיקסים של שירים שונים, וגם ב"מדלג על ההרים" של שמחה אברמצי’ק(מומלץ לשמוע!), BPM - 118-125.
פיוצ’ר רייב - קיק ובס פאנ’צי, דומה לסלאפ האוס מבחינת המקצב אבל פחות נפוץ במקצב האוס, בדומה לטק האוס הבס שלו מאוד דומיננטי ונהוג לעשות איתו הרבה סימפולי ווקאל(ווקאל צו’פ), לא זאנ’ר כ"כ מיוחד כמו הקודמים שציינתי אבל גם מעניין, מתבטא בדרופים מהירים ואפלים מאוד.
דוגמא של הזאנ’ר - R3HAB Skytech - Hypnotising Official Visualizer_[cut_64sec].mp3
BPM - אין מדויק, בין 125 ל145 לדעתי.קרדיט ל @יוחנן-בלייך שעזר לי ללמוד חלק מהזאנ’רים הנ"ל!
@לוי-ל
סקירה יפה מאוד!!
לא שמתי לב באמת שהאפרו האוס תפס
הD&B והפיוצ’ר רייב ראיתי… אגב בחתונות בחו’'ל זה כבר נכנס… -
@הקלידן-הצפוני תודה רבה!, האפרו האוס תפס מאוד בחו"ל, ובמיוחד תת הזאנ’ר שלו - אמאפיאנו.
בחתונות בחו"ל הכול נכנס שנים לפנינו… -
@הקלידן-הצפוני תודה רבה!, האפרו האוס תפס מאוד בחו"ל, ובמיוחד תת הזאנ’ר שלו - אמאפיאנו.
בחתונות בחו"ל הכול נכנס שנים לפנינו… -
יש לי כמה מטורפים.
אני חייב לציין שזה דרופים מאוד עדכניים. לא משהו שהכרתי.@BK-קלידים אין עליך, תודה
-
יש לי כמה מטורפים.
אני חייב לציין שזה דרופים מאוד עדכניים. לא משהו שהכרתי.@BK-קלידים חזק!!!
יש מצב אתה כותב את המקור או מי שהוציא את זה אהבתי מאוד.אתה יכול לכתוב מה הסגנון של הראשון שהוא אחד החזקים ומה הסגנון של השני
תודה רבה.