Arturia - Analog Lab V להורדה!!
-
מפתח: ארטוריה
פורמט: STANDALONE/VSTi/VSTi3/AAX
עומק סיביות: 64 סיביות
דרישות מערכת: Windows 7 ומעלה, GPU תואם OpenGL 2.0, התקנה של כלים נוספים מבית Arturiaתיאור:
Analog Lab מעניקה גישה פשוטה ליותר מ-6,500 פריסטים מהאוסף עטור הפרסים V Collection שלנו. היא כוללת צלילים מ-21 מקלדות שנוצרו בדגימה אותנטית, ומשלבת איכות סאונד יוצאת דופן עם ממשק קל לשימוש ותכונות מתקדמות. בהסתמך על פידבק מקהילת המוזיקה, המפתחים שלנו עבדו בצמוד לארגונומים מקצועיים כדי לשפר כל היבט של הכלי עבור הפקה והופעות חיות. התוצאה היא ממשק אינטואיטיבי, דפדפן מאורגן היטב לפי קטגוריות, ותצוגה מפורטת של פרמטרים שהופכים את העבודה לזורמת ויצירתית.Arturia Analog Lab V v5.7.0 CE-VR.part1.rar
Arturia Analog Lab V v5.7.0 CE-VR.part2.rar
Arturia Analog Lab V v5.7.0 CE-VR.part3.rarשימו לב שצריך לחלץ את כל הקבצים בבת אחת
-
-
שילוב של דגימות וסינטזה (מצד אחד זה שוקל כמו ספריה של דגימות מצד שני אפשר לסנתז עם זה. כך שזה די מעניין)
לא כ''כ בשביל מוזיקה אלקטרונית -
@Studio-Bit איך מורידים את זה?
וזה כמו כל תוכנה במחשב?
-
להוריד את שלושתם ולחלץ לתיקיה אחת כמו שכתוב למעלה יכול לעבוד בנפרד או בתוך תוכנת המוזיקה כמו קיובס או FL
זה כלי נגינה וירטואלי -
@Studio-Bit לא הבנתי אני הורדתי את שלשתם וזה מה שמופיע לי
מה עושים מכאן?
-
-
לחלץ את שלושתם ביחד למקום אחד
-
@Studio-Bit לא הבנתי מה אני עושה ממתי שאני מוריד וזה מופיע לי ככה
-
@Studio-Bit אתה מתכוון לסמן את שלשתם ולפתוח את כולם ביחד ?
-
לסמן את שלושתם ביחד לחיצה ימנית בעכבר- WINRAR- חלץ אל...
(אם לא מותקן לך WINRAR ניתן לוריד מכאן https://www.win-rar.com/start.html?&L=0)
האמת שמותקן לך כך שפשוט אין צורך להתקין שוב פעם -
@אורגו-מדלי
תנסה extract -
@H14 כתב בArturia - Analog Lab V להורדה!!:
@אילן-פ @אורגו-מדלי
זה כל מיני סמפלים של אורגנית ישנות, ווינטג' כזה.אלה סאונדים שמתקינים באורגן ? --יש לי אורגן ימהה - זה מתאים
וינטייג יש לי מספיק
דוקא הייתי מעדיף סאונדים מודרניים חדשים --כי באורגן שלי יש רק סאונדים ומקצבים מיושנים -