-
תגידו יש לי משהו מוזר בפנינג של קיובייס שכשאני לוחץ על הפנינג
הוא נותן לי רק את האפשרות הזאת
ובעיקרון זה אמור להיפתח ככה -
@אלעזר-זילבר כתב בבעיה בקיובייס!:
תגידו יש לי משהו מוזר בפנינג של קיובייס שכשאני לוחץ על הפנינג
הוא נותן לי רק את האפשרות הזאת
ובעיקרון זה אמור להיפתח ככהאני לא מבין, אתה על קיובייס 12 או 13? כי התמונות הראשונות מ-12 והאחרונה מ-13.
כך או כך, כנראה לא לחצת קליק ימני על המקום ממש. תעלה קצת למעלה. צריך ללחוץ ממש על המקום של הפנינג. -
@איש-אחד אני על קיובייס 12 והוא נותן לי בקליק ימני את המצב הזה
-
@אלעזר-זילבר כתב בבעיה בקיובייס!:
@איש-אחד אני על קיובייס 12 והוא נותן לי בקליק ימני את המצב הזה
הוצאת את זה לגרופ? אם כן, בדוק שהוא לא מונו בטעות.
-
@איש-אחד אתה מעלה רבע תמונה ומצפה שאנשים ינסו להבין מי נגד מי ומה נגד מה... @אלעזר-זילבר מנסה להבין את הקונספט תעזור לו...
בגדול הרי לא אמור להיות בעיה בצידוד לימין ושמאל כך שאם בכל אופן יש בעיה אנא שתף יותר.
ברשותך אנסה לפענח מה כתבת כאן:
מהתמונה הראשונה שהעלית הבעיה לא מובנת בכלל האם אתה לא מצליח ללחוץ על העכבר ולהוזיז את הערוץ ימינה ושמאלה? והתמונה האחרונה שהעלית שמופיע אופציה אחת אנא פרט מה כמה למה איפה ואיך (גם בפורום הרשמי של קיובס אנשים מתבכיינים -זה בסדר גמור. אבל אז המפתחים מתחילים לשאול שאלות ) -
@Studio-Bit כתב בבעיה בקיובייס!:
@איש-אחד אתה מעלה רבע תמונה ומצפה שאנשים ינסו להבין מי נגד מי ומה נגד מה... @אלעזר-זילבר מנסה להבין את הקונספט תעזור לו...
בגדול הרי לא אמור להיות בעיה בצידוד לימין ושמאל כך שאם בכל אופן יש בעיה אנא שתף יותר.
ברשותך אנסה לפענח מה כתבת כאן:
מהתמונה הראשונה שהעלית הבעיה לא מובנת בכלל האם אתה לא מצליח ללחוץ על העכבר ולהוזיז את הערוץ ימינה ושמאלה? והתמונה האחרונה שהעלית שמופיע אופציה אחת אנא פרט מה כמה למה איפה ואיך (גם בפורום הרשמי של קיובס אנשים מתבכיינים -זה בסדר גמור. אבל אז המפתחים מתחילים לשאול שאלות )זהו, שאת התמונות הללו הוא העלה ולא אני, ולכן אני מנסה להבין מה הוא התכוון כשהוא העלה אותן...
מהתמונה הראשונה שהוא העלה לקח לי זמן להבין בכלל מה הבעיה, ואז הבנתי שהוא ניסה ללחוץ קליק ימני אבל הוא לא לחץ על המקום, ולכן כתבתי לו שיעלה מעט למעלה. לפי מה שאני מבין הוא פשוט רוצה את התפריט שנותן את האופציות לבחור בין קומבין סטריאו למצב הרגיל, ועל פי זה הגבתי לו.
אחר כך הוא העלה תמונה נוספת וכתב שרק זה מה שהוא רואה, ולכן הגבתי בפוסט השני מה שהגבתי. כנראה היה נראה לך שאני זה שהעלה את התמונות...
בכל אופן, יש לך רעיון אחר מה לענות לו? -
אה עכשיו אני קולט. בטעות חשבתי שאתה הבעייתי אנא קבל את התנצלותי...
-
@איש-אחד
@המוזיקאי
@המעבד-המתאבד
@Studio-Bit
@אלעזר-זילבר
@חכם_בלילה
@Studio-Bit
@Yossileשאלה לכל המבינים בקיובייס
אחרי שיש לי פלייבק באורגן --אני רוצה להעביר לקיובייס אבל שיגיע מחולק לרצועות של אודיו
כל כלי בפני עצמו ---- כדי שאחר כך אני יוכל לעשות מיקס
יש אפשרות כזו ?
אורגן ימהה psrs670
קיובייס 13 -
@אילן-פ כתב בבעיה בקיובייס!:
@חכם_בלילה
הבסר יותר מפורט
אני מקליט באורגן הקלטה פנימית באורגן
אחר כך מקליט את זה באורגן עצמו לאודיו --- ומעביר עם דיסק און קי לקיוביים ופותח ערוץ אודיו
אבל כל הפלייבק בא ביחד --- אני רוצה שיגיע רצועות כל כלי בנפרדאיזה אורגן יש לך?
-
@אילן-פ
ככל הידוע לי יש אפשרות רק להקליט ערוץ ערוץ -
@המעבד-המתאבד כתב בבעיה בקיובייס!:
@אילן-פ
ככל הידוע לי יש אפשרות רק להקליט ערוץ ערוץנכון.
אתה צריך להקליט את זה מידי במולטי טראק, ואז להשתיק את כל הערוצים ולהשאיר פתוח רק ערוץ אחד ולהקליט אודיו. וכן הלאה בכל הערוצים.
עבודה, אבל אין ברירה (עשיתי את זה בעבר כשהייתי עושה פלייבקים על האורגנית. היום אני כמעט לא נוגע במוצר הזה בעיבודים...) -
@איש-אחד כתב בבעיה בקיובייס!:
@אילן-פ
אתה צריך להקליט את זה מידי במולטי טראק, ואז להשתיק את כל הערוצים ולהשאיר פתוח רק ערוץ אחד ולהקליט אודיו. וכן הלאה בכל הערוצים.
עבודה, אבל אין ברירה (עשיתי את זה בעבר כשהייתי עושה פלייבקים על האורגנית. היום אני כמעט לא נוגע במוצר הזה בעיבודים...)את זה אני יודע חשבתי שיש משהו יותר מקוצר בהגדרות --כי זה באמת מעצבן
-
@אילן-פ
עבודה, אבל אין ברירה (עשיתי את זה בעבר כשהייתי עושה פלייבקים על האורגנית. היום אני כמעט לא נוגע במוצר הזה בעיבודים...)את זה אני יודע חשבתי שיש משהו יותר מקוצר בהגדרות --כי זה באמת מעצבן
מי אמר שהחיים קלים?
משתתף בצערך... -
@אילן-פ
ככל הידוע לי יש אפשרות רק להקליט ערוץ ערוץאת זה אני יודע חשבתי שיש משהו יותר מקוצר בהגדרות --כי זה באמת מעצבן
מי אמר שהחיים קלים?
משתתף בצערך...נו ,,,, שרק אלה יהיו הצרות שלנו
איך מחברים את האורגן לתוכנה כדי לעשות הקלטה ישירה מהאורגן ?-
---עם 2 pl מאחורי הכרטיס קול ?
ומה הגדרה של כניסות ויציאות ?
והאם צריך להגדיר 48w כמו מיקרופון ? -
@אילן-פ יש כבל של שני PL מחוברים כדי שזה יצא סטריאו יש כבלים שיעזור לך גם כבל סטריאו (וצריך שגם האורגן שלך יוכל להוציא סטריאו - צריך להסתכל שם ביציאה מה כתוב אמור להיות כתוב R+L)
לחבר לכרטיס בשני חיבורים של R וL.
למיטב ידיעתי לא צריך להגדיר 48W בכרטיס.