סקר טיירוס 5 או ג'נוס
-
מציאות שרוב הקלדנים היו בעבר על גנוס ופשוט חזרו לטיירוס הממשק של הגנוס ממש לא נוח אתה רוצה להיכנס לתיקיה אחת ואתה מוצא את שפתחת תיקיה אחרת ממש מעצבן
@מוטי-3 הנושא כבר נטחן כאן עשרות ומאות פעמים. כל הדעות האפשריות כבר הושמעו כאן, כולל דעה זו.
אשר על כן אין עניין לעורר את הדיון מחדש, איש בקלידיו יחיה וזהו.
בברכה. -
@מוטי-3 הנושא כבר נטחן כאן עשרות ומאות פעמים. כל הדעות האפשריות כבר הושמעו כאן, כולל דעה זו.
אשר על כן אין עניין לעורר את הדיון מחדש, איש בקלידיו יחיה וזהו.
בברכה.@איש-אחד כתב בסקר טיירוס 5 או ג'נוס:
איש בקלידיו יחיה וזהו.
יצאתי עם פוסטרים על רכבים ‘איש בקלידיו יחיה’. נמאס לי מ’איש באמונתו יחיה’.

-
@המעבד-המתאבד כתב בסקר טיירוס 5 או ג'נוס:
@לאצי
בוא נעשה סדר
אני ארשום את המעלות שיש לגנוס כלפי הטיירוס
וחסידי הטיירוס יכתבו ההפך.אני מתחיל:
מסך מגע
ג’ויסטיק מתקדם
צלילים חדשניים
סאונד מתקדם 2024
3 ג’יגה דגימות
כפתור הפעלה במקום נגיש ובלי לנחש את המיקום
6 אוקטבות
ועוד ועוד
והיפוכם בטיירוס…אז כך:
הג’ויסטיק, לא בהכרח מעלה, זה תלוי למה רגילים.
ה6. אקטובות א. יש גם טיירוס ארוך. ב. זה חיסרון [כמו שאפשר לראות שטיירוס קצר עולה יותר מערוך]
הכפתור הדלקה. טוב אנחנו מעל זה…
ועוד ועוד. יש גם בטיירוס
.
מסך מגע. גם לא בהכרח מעלה… תלוי למה רגילים.לעומת זה בטיירוס יש את הפלוס הרציני של הקיצורי מקשים למקצבים, שזה חשוב מאד בשעת ארוע.
וכן מסך מתרומם.@משפחת-נדל כתב בסקר טיירוס 5 או ג'נוס:
6 אוקטבות
@משפחת-נדל כתב בסקר טיירוס 5 או ג'נוס:
ה6. אקטובות א. יש גם טיירוס ארוך. ב. זה חיסרון [כמו שאפשר לראות שטיירוס קצר עולה יותר מערוך]ההבדל הוא שה6 אוקטבות של טיירוס ארוך מידי וקשה להכניס לרכב רגיל והרבה פעמים בלתי אפשרי, מה שאין כן הג’נוס עם ה6 אוקטבות קצר יותר (הורידו ממנו שוליים מיותרים מעבר לקלידים מ2 הצדדים) ונכנס לכל רכב (לפעמים רק עם תיק רך לא קשיח, תלוי איזה רכב אבל בגדול הוא נכנס לכל רכב) לכן רק בטיירוס חשוב שיהיה דגם קצר ובג’נוס אין צורך כלל בדגם קצר.
-
גנוס 2 בגלל הדגימות והסאונד וכו’
ואגב סקופ האורגן הבא של ימהה זה גנוס AI שמבוסס על בינה מלאכותית שתעזור בבניה ובעוד דברים -
ואגב סקופ האורגן הבא של ימהה זה גנוס AI שמבוסס על בינה מלאכותית שתעזור בבניה ובעוד דברים@חנוכי-טננבוים וואלה. מתי הם מוצאים את זה?
-
ואגב סקופ האורגן הבא של ימהה זה גנוס AI שמבוסס על בינה מלאכותית שתעזור בבניה ובעוד דברים@חנוכי-טננבוים יש לך מקור?
או שזה סתם חרטוט של מישהו…
כי קשה לי להאמין שביאמהה החליטו שזה מה שחסר להם… -
@חנוכי-טננבוים יש לך מקור?
כי קשה לי להאמין שביאמהה החליטו שזה מה שחסר להם…@מייבין-באקורדים כתב בסקר טיירוס 5 או ג'נוס:
כי קשה לי להאמין שביאמהה החליטו שזה מה שחסר להם…
בהתחשב בעובדה שבאורגנים האחרונים ימאהה החליטו שמה שחסר להם בחיים זו האפשרות להזיז תופים בחלל החדר ולחבר בלוטוס לאורגן…
-
@חנוכי-טננבוים יש לך מקור?
כי קשה לי להאמין שביאמהה החליטו שזה מה שחסר להם…@מייבין-באקורדים שמעתי על זה מכמה אנשים…
ומדברים על זה בפורומים… -
@מייבין-באקורדים שמעתי על זה מכמה אנשים…
ומדברים על זה בפורומים…@מני-שוהם בדקתי את זה עד כמה שידי מגעת,
רוב הסיכויים שזו המצאה של AI, ראה כאן. על פי הניסוח זה נשמע כך.
אם כי אכן מהקישור השני שמובא בתוך השרשור (זה) נשמע שאכן יש דברים בגו ויאמהה אכן עובדים על פיתוח כלשהוא שקשור ל-AI. לעומת זאת, בגיוס המתמחים של יאמהה לא מוזכר משהו שיכול לרמז על זה.
בקיצור, נותר רק לחכות ולראות.