חוק ה-3 לחיצות | אם לוקח לך יותר מ3 לחיצות לעשות משהו, אתה כנראה עושה אותו לא טוב. התייעץ עם מומחים בFL Studio על עניינים טכניים בתוכנה
-
שלום לכולם, אני משתמש FL כבר תקופה ארוכה, ואני אשמח לשתף אתכם בידע שלי שצברתי במשך הזמן.
פה יתקיימו דיונים על שלל נושאים טכניים בתוכנה. אז קדימה! למה אתם מחכים? תשאלו שאלות!
מומלץ גם להתייעץ כאן -
H H14 התייחס לנושא זה ב
-
יש לי בעיה שאני רוצה להקליט על תווים קיימים הוא דורס לי אותם…
מישהו יודע איך לטפל בזה?
תודה רבה -
יש לי בעיה שאני רוצה להקליט על תווים קיימים הוא דורס לי אותם…
מישהו יודע איך לטפל בזה?
תודה רבה@חכם_בלילה
אתה יכול לפרט יותר?
אם אתה מתכוון שמתי שאתה מקליט MIDI, הMIDI הקודם נמחק, הפתרון פשוט:
אם זה מסומן, כל פעם שתקליט MIDI חדש, זה יוסיף עוד תוים ולא יימחק את הקודמים. -
@חכם_בלילה
אתה יכול לפרט יותר?
אם אתה מתכוון שמתי שאתה מקליט MIDI, הMIDI הקודם נמחק, הפתרון פשוט:
אם זה מסומן, כל פעם שתקליט MIDI חדש, זה יוסיף עוד תוים ולא יימחק את הקודמים. -
מהו הקיצור מקלדת לשכפול סמפל על אותו ערוץ שיתחיל ישר אחרי הסמפל הקודם במקום לגרור ידינית?
-
פעם כשהייתי מושך על הפלייליסט אודיו רק הקליפ היה זז , עכשיו הוא מושך את האודיו ממש ומאריך/מקצר אותו
אם מישהו יכול לעזור תודה -
@IL-FL
שים לב שזה מראה לך ככה
האופציה הימנית גורמת שהסמפל יימתח. הימנית פשוט חותכת (או חושפת) חלק מהסמפל -
@IL-FL
שים לב שזה מראה לך ככה
האופציה הימנית גורמת שהסמפל יימתח. הימנית פשוט חותכת (או חושפת) חלק מהסמפל -
@H14 לא נעים לשאול שאלות של חדשים - אבל איך אני יכול לתפוס כמה לופים ולהזיז אותם ביחד על המסך? אמרו לי קונטרול A וזה באמת מסמן מה שביקשתי - אבל משום הוא לא נותן לי לגרור קבוצה שלימה… תודה - זה יקצר לי המווון תהליכים… וכמו שאמרת - מספיק 3 לחיצות…
@מיכאל
קונטרול A בוחר את כל מה שעל המסך.
במקרה שלך אתה צריך לכאורה כמה לופים מסויימים שאותם אתה רוצה לגרור ולא את הכל.
תלחץ על קונטרול ותוך כדי תלחץ עם העכבר בשמאלי ותבחר את הלופים או הפטרנים שאתה רוצה.
אחר כך תעזוב את הקונטרול ותגרור לאיפה שאתה רוצה או עם העכבר או ע"י לחיצה על שיפט ותוך כדי להזיז עם החיצים.בהצלחה!
מקווה שהובנתי. -
@מיכאל
קונטרול A בוחר את כל מה שעל המסך.
במקרה שלך אתה צריך לכאורה כמה לופים מסויימים שאותם אתה רוצה לגרור ולא את הכל.
תלחץ על קונטרול ותוך כדי תלחץ עם העכבר בשמאלי ותבחר את הלופים או הפטרנים שאתה רוצה.
אחר כך תעזוב את הקונטרול ותגרור לאיפה שאתה רוצה או עם העכבר או ע"י לחיצה על שיפט ותוך כדי להזיז עם החיצים.בהצלחה!
מקווה שהובנתי. -
שלום לכולם, אני משתמש FL כבר תקופה ארוכה, ואני אשמח לשתף אתכם בידע שלי שצברתי במשך הזמן.
פה יתקיימו דיונים על שלל נושאים טכניים בתוכנה. אז קדימה! למה אתם מחכים? תשאלו שאלות!
מומלץ גם להתייעץ כאן -
ראיתי את חד המפיקים הגדולים מנסה להחליף צבע לערוץ בFL וזה לקח לו המון זמן בקטע שפשוט לעמוד ולצחוק מה אומר רבינו?
@Studio-Bit באמת לצחוק. לחיצה ימנית וChange color (זה תקף לגבי הערוצים במיקסר, הפטרנים וכל מקום שאפשר להחליף צבע).
-
@Studio-Bit באמת לצחוק. לחיצה ימנית וChange color (זה תקף לגבי הערוצים במיקסר, הפטרנים וכל מקום שאפשר להחליף צבע).
@Yossile כתב בחוק ה-3 לחיצות | אם לוקח לך יותר מ3 לחיצות לעשות משהו, אתה כנראה עושה אותו לא טוב. התייעץ עם מומחים בFL Studio על עניינים טכניים בתוכנה:
באמת לצחוק. לחיצה ימנית וChange color (זה תקף לגבי הערוצים במיקסר, הפטרנים וכל מקום שאפשר להחליף צבע).
זה בעצם יותר מ3 לחיצות- לחיצה ימנית Change color בחירת הצבע שרוצים וOK. בנפרד למיקסר ולפלייליסט? בטח יש קיצור דרך לזה (בקיובס זה קונטרול וגלגלת של העכבר על מיקום הצבע בערוץ)
-
@Yossile כתב בחוק ה-3 לחיצות | אם לוקח לך יותר מ3 לחיצות לעשות משהו, אתה כנראה עושה אותו לא טוב. התייעץ עם מומחים בFL Studio על עניינים טכניים בתוכנה:
באמת לצחוק. לחיצה ימנית וChange color (זה תקף לגבי הערוצים במיקסר, הפטרנים וכל מקום שאפשר להחליף צבע).
זה בעצם יותר מ3 לחיצות- לחיצה ימנית Change color בחירת הצבע שרוצים וOK. בנפרד למיקסר ולפלייליסט? בטח יש קיצור דרך לזה (בקיובס זה קונטרול וגלגלת של העכבר על מיקום הצבע בערוץ)
@Studio-Bit לא ידוע לי על קיצור ולגבי המיקסר בגלל שזה פטרנים זה לא מחווט אוטומטית (זה בעצם שיטת פעולה שונה לחלוטין משאר התוכנות אז על תגיד שזה רק מסבך יותר כי יש לזה גם מעלות) אז אם מחווטים למיקסר אחרי שלפטרנים יש שם וצבע זה נכנס אוטומטית גם למיקסר אבל אם משנים את הצבע אח"כ צריך לשנות בשתיהם.
וואו. כמה ש4 לחיצות נשמע מסובך איך שאתה מתאר את זה.
-
@Studio-Bit לא ידוע לי על קיצור ולגבי המיקסר בגלל שזה פטרנים זה לא מחווט אוטומטית (זה בעצם שיטת פעולה שונה לחלוטין משאר התוכנות אז על תגיד שזה רק מסבך יותר כי יש לזה גם מעלות) אז אם מחווטים למיקסר אחרי שלפטרנים יש שם וצבע זה נכנס אוטומטית גם למיקסר אבל אם משנים את הצבע אח"כ צריך לשנות בשתיהם.
וואו. כמה ש4 לחיצות נשמע מסובך איך שאתה מתאר את זה.
לא ידוע לי על קיצור ולגבי המיקסר בגלל שזה פטרנים זה לא מחווט אוטומטית (זה בעצם שיטת פעולה שונה לחלוטין משאר התוכנות אז על תגיד שזה רק מסבך יותר כי יש לזה גם מעלות) אז אם מחווטים למיקסר אחרי שלפטרנים יש שם וצבע זה נכנס אוטומטית גם למיקסר אבל אם משנים את הצבע אח"כ צריך לשנות בשתיהם.
קיצער לא ידעתי אבל אני כנראה יתחיל לתת הסבר גם על FL בוודאי שיש אפשרות לחווט ולצבוע בלחיצת כפתור
-
@Studio-Bit
זה מחוסר ידיעה פשוט.
תלחץ פעמיים על F2 וזה יעשה לך צבע אקראי (כמובן שהפטרן יהיה מסומן)2 לחיצות