סקר! פרשת תולדות!
-
מכירים את הזמרים שכל דבר מעלים לרשתות הם קונים עניבה כל העולם צריך לשמוע. מה דעתכם בנושא?
@הגיטריסט
@חכם_בלילה
הסקר סבבה? -
@אורגו-מדלי הסקר סבבה לחלוטין...
רק שחסר לי אופציה כמו בעד במידה מסוימת... -
@חכם_בלילה מה זאת אומרת כביכול דברים שקשורים למוזיקה כן חוץ מיזה לא?
-
@אורגו-מדלי כתב בסקר! פרשת תולדות!:
מכירים את הזמרים שכל דבר מעלים לרשתות הם קונים עניבה כל העולם צריך לשמוע. מה דעתכם בנושא?
אם זה מה שהתכוונת אני משנה את דעתי...
אישית אני מאוד אוהב את מאחורי הקלעים של האולפנים, אני לומד מזה המון בכל מה שקשור להפקה ועבודה באולפנים הגדולים (בפרט הסקופים של יואלי דיקמן שהם לא רק "היום יש לנו הקלטות עם האחד והיחיד וואווו", אלא גם הרבה מהעבודות עצמן ואני מחכים מזה מאוד.)
אכן אם התכוונת ל"גדול הזמר בקניית עניבה בחנות איקס" זה אכן מיותר ומזכיר מעט ציבורים אחרים וד"ל. -
@אורגו-מדלי כן אפשר גם קצת מהחיים האיישים (אם הזמר רוצה) אבל לא באופן מוגזם..
וכמובן מצטרף למה שאמר @איש-אחד -
@הגיטריסט
@חכם_בלילהלנו כחובבי מוזיקה שרוצים להתפתח בנושא יש חשיבות לדעת מה קורה מאחורי הקלעים
כי לכאורה מבחוץ הכל נראה נוצץ -- ושמתפרסם לפעמים על הבעיות שיש לזמרים מצליחים --כלכליות או שלום בית וכ"ו ----לומדים מזה ונכנסים לפרופורציות
וזה גם לטובה --לדוגמא זמרים שהולכים לשמח חיילים שנמצאים בחזית - -מרגש
מראה שמעבר לזמר ולהצלחה --נמצא גם בן אדם
פרסום צילום זמר קונה עניבה -- זו ממש רמה נמוכה גם מצד הזמר וגם מצד המתעניין -
@אורגו-מדלי אני לא יודע מה להצביע כי כל שיתוף שקשור למאחורי הקלעים של המוזיקה אני לגמרי בעד וכל שיתוף אחר (כמו - גדול הזמר ובעל המנגן הגדול בהיסטוריה נצפה שותה לחיים בברית לבנו של גדול הקלידנים של כל בני הגולה וד"ל) אני לגמרי נגד. אז הנה לכם דעתי.