שאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!
-
@לוי-ל כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
@SHLNX כדאי לך לדעתי לשחרר חבילה רק של סלאפ האוס כי זה זאנ’ר שאין בו יותר מידי חבילות ממה שחיפשתי
זו הסיבה שהתחלתי מהז’אנר הזה, כי באמת שיש חוסר,
אגב, הפריסטים האלה כבר נמצאים בשימוש אצל כמה מהמעבדים המובילים בתעשייה שלנו, בדיוק מהסיבה הזאת - חסרים פריסטים טובים.
אני עדיין חושב שעדיף לחכות קצת ולהשיק חבילה מרשימה יותר.מה דעתך על זה?(אני עיצבתי עם בינה מלאכותית וקנווה:
וואו! מדהים!
כשאגיע לשלב המיתוג, אקח מזה השראה…
מעריך מאוד! תודה רבה! -
@SHLNX כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
אני עדיין חושב שעדיף לחכות קצת ולהשיק חבילה מרשימה יותר.
@SHLNX אם כבר אתה מחכה תפנק קצת בEDM טוב
@לוי-ל כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
@SHLNX כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
אני עדיין חושב שעדיף לחכות קצת ולהשיק חבילה מרשימה יותר.
@SHLNX אם כבר אתה מחכה תפנק קצת בEDM טוב
בעז"ה, יגיע!
-
@SHLNX קודם כל תודה ענקית לך. עזרת וקידמת אותי בטירוף…[לא מובן מאליו בכלל]
ועוד משהו: אם תוכל להסביר קצת על סאטורציה והעשרה הרמונית…
באיזה פלאגין אתה משתמש?
באיזה סוג של דיסטורשן? וכו וכו’
תודה רבה@natinati כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
איזה כיף! תודה!
קצת מורכב לי להסביר את זה בקצרה, אולי בהזדמנות אעשה על זה מדריך.
באיזה פלאגין אתה משתמש?
באיזה סוג של דיסטורשן? וכו וכו’פלאגינים של סטורציה, זה באמת עולם מגוון, יש הרבה צבעים וטעמים,
אני משתמש בעיקר בפלאגינים שלמדתי להכיר טוב את הטעם שלהם, וככה אני שולף במהירות את מה שצריך בכל סיטואציה, מידי פעם אני מוסיף עוד איזה פלאגין לארגז ולומד להכיר אותו, עד שגם הוא מוטמע בשגרת המיקסינג שלי,
לכן, אפי’ שהתחלתי עם כמה בודדים עם הזמן הצטרפו עוד ועוד ל GO TO שלי, אז קשה לי להגיד בדיוק מה, כי הרשימה באמת ארוכה…
בגדול המובילים מבחינתי הם, דיקפיטייטור (סאונדטוייס), סטורן (פאבפילטר), בלאק בוקס (בריינוורקס), BB TUBES (ווייבס) זה ככה מה שעולה לי כרגע, פלאגינים מומלצים שאפשר לעשות איתם המון, וכמו שכבר כתבתי, אני משתמש בעוד הרבה לדברים יותר ספציפיים.
מה שחשוב בעיקר, זה פלאגין שאתה מכיר ויודע מה הוא עושה, עם הזמן תפתח לעצמך זיכרון של טעמים מסוימים לסיטואציות מסוימות…
מקווה שקצת עזרתי, בהצלחה! -
@natinati כתב בשאלות ותשובות עם SHLNX - מתעדכן!:
איזה כיף! תודה!
קצת מורכב לי להסביר את זה בקצרה, אולי בהזדמנות אעשה על זה מדריך.
באיזה פלאגין אתה משתמש?
באיזה סוג של דיסטורשן? וכו וכו’פלאגינים של סטורציה, זה באמת עולם מגוון, יש הרבה צבעים וטעמים,
אני משתמש בעיקר בפלאגינים שלמדתי להכיר טוב את הטעם שלהם, וככה אני שולף במהירות את מה שצריך בכל סיטואציה, מידי פעם אני מוסיף עוד איזה פלאגין לארגז ולומד להכיר אותו, עד שגם הוא מוטמע בשגרת המיקסינג שלי,
לכן, אפי’ שהתחלתי עם כמה בודדים עם הזמן הצטרפו עוד ועוד ל GO TO שלי, אז קשה לי להגיד בדיוק מה, כי הרשימה באמת ארוכה…
בגדול המובילים מבחינתי הם, דיקפיטייטור (סאונדטוייס), סטורן (פאבפילטר), בלאק בוקס (בריינוורקס), BB TUBES (ווייבס) זה ככה מה שעולה לי כרגע, פלאגינים מומלצים שאפשר לעשות איתם המון, וכמו שכבר כתבתי, אני משתמש בעוד הרבה לדברים יותר ספציפיים.
מה שחשוב בעיקר, זה פלאגין שאתה מכיר ויודע מה הוא עושה, עם הזמן תפתח לעצמך זיכרון של טעמים מסוימים לסיטואציות מסוימות…
מקווה שקצת עזרתי, בהצלחה!