אחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה
-
@רבקה-מנדל נכון
אבל גם מה שלא מעתיקים עושים בווייב של מנדלסון ולא של יוחנן -
@רבקה-מנדל נכון
אבל גם מה שלא מעתיקים עושים בווייב של מנדלסון ולא של יוחנן -
@ישי יוחנן זה לממש מקצבים זה יותר טראקים כאלה
מאוד קשה לנגן איתם בחתונה חסידית [אפילו מודרנית]
בפרט בעידכון האחרון@רבקה-מנדל מסכים לגמרי
אבל אולי בציבור הליטאי זה כן עובד
ואכן הם לא מי יודע מה מבינים במוזיקה
[הכוונה למוזיקת חתונות] -
@רבקה-מנדל מסכים לגמרי
אבל אולי בציבור הליטאי זה כן עובד
ואכן הם לא מי יודע מה מבינים במוזיקה
[הכוונה למוזיקת חתונות] -
@רבקה-מנדל אני בעד שיחקו עוד…
-
@ישי כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
בציבור הליטאי זה כן עובד
גם לא
שים לב מי לוקח את יוחנן המודרנים שרוצים מעודון בחתונה[לצערינו הרב]@רבקה-מנדל כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
גם לא
שים לב מי לוקח את יוחנן המודרנים שרוצים מעודון בחתונה[לצערינו הרב]מודרנים לוקחים תזמורת
מי שלוקח את יוחנן זה בעיקר פרא’נקים@רבקה-מנדל כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
בפרט בעידכון האחרוןשיוחנן מנגן אתה צודק שקשה לרקוד נורמלי
אבל קח את איציק אייזנשטט מנדי ברנדויין וכו הם מרקידים איתו כמו שצריך@מני-שוהם כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
אני בעד שיחקו עוד…
תלוי מי
-
@רבקה-מנדל נכון מאד
חוץ מזה שכולם כולל כולם מעתיקים את מנדלסון חוץ מיוחנן
ולכן השוק עוזב אותו בתקופה האחרונה
ואני מדבר כאחד ששר באירועים ובדקתי את זה בשביל חבר@ישי כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
@רבקה-מנדל נכון מאד
ואני מדבר כאחד ששר באירועים ובדקתי את זה בשביל חברהשוק לא עזב ולא נעליים היחידים שעברו זה יחיאל שטיין נחמן בזנסון ועוד כמה פשוטים האלה שעברו זה לא קלידני יוקרה וכ’'ו זה קלידני סטנדרט …
מי עזב תן רשימה הרי אמרת השוק מי זה השוק ? -
@מני-שוהם כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
כמעט אין ליוחנן טראק נורמלי שעובד שאפשר להשים אותו בלי למצמץ
מה זה אומר בלי למצמץ יש לו כמעט 60 די ג’י וכולם בלי למצמץ מי שמכיר את החומר לא ממצמץ הוא יודע מה מתאים ולאן מתאים מה זה הלמצמץ
-
בפרט בעידכון האחרון@רבקה-מנדל כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
בפרט בעידכון האחרוןלא נכון ברובו
הדאנסים האחרונים פצצה בעיקר דאנס 4 ודאנס 9 פצצה
אפשר לנגן טוב עם מכירים את החומר… -
כנסו לאתר ותקשיבו כל דאנס , דאנס!!!
-
@יעקב-בלייך חוק 16 בחוקי הפורום בבקשה לשים לב!!!
-
@ישי כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
@רבקה-מנדל נכון מאד
ואני מדבר כאחד ששר באירועים ובדקתי את זה בשביל חברהשוק לא עזב ולא נעליים היחידים שעברו זה יחיאל שטיין נחמן בזנסון ועוד כמה פשוטים האלה שעברו זה לא קלידני יוקרה וכ’'ו זה קלידני סטנדרט …
מי עזב תן רשימה הרי אמרת השוק מי זה השוק ?@יעקב-בלייך כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
השוק לא עזב ולא נעליים היחידים שעברו זה יחיאל שטיין נחמן בזנסון ועוד כמה פשוטים האלה שעברו זה לא קלידני יוקרה וכ’'ו זה קלידני סטנדרט …
מי עזב תן רשימה הרי אמרת השוק מי זה השוק ?יש הרבה
אהרהלה גולדמן
יחיאל שטיין
צביקי לויין
נחמן בזינסון
יענקי לנדאו
נו החברה האלה לא מספיק יוקרתים בשבילך יענקי לנדאו יחיאל שטיין ונחמן בזינסון עושים חמישיות כל שבוע ועכשיו אהרהלה גולדמן גם פורץ קהל -
זה דבר ברור שיוחנן פונה יותר לחבר’ה המודרנים. אתה יכול לראות את זה בסרטונים שהוא מוציא מהחתונות.
אני יכול לומר משהו ששמעתי פעם מקלידן מאד מקצועי שבונה את הרוב לעצמו [-אני לא יודע אם הוא רוצה שאזכיר את שמו], שרוב החסידים רוצים את הסגנון של מנדלזון. -
@רבקה-מנדל כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
גם לא
שים לב מי לוקח את יוחנן המודרנים שרוצים מעודון בחתונה[לצערינו הרב]מודרנים לוקחים תזמורת
מי שלוקח את יוחנן זה בעיקר פרא’נקים@רבקה-מנדל כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
בפרט בעידכון האחרוןשיוחנן מנגן אתה צודק שקשה לרקוד נורמלי
אבל קח את איציק אייזנשטט מנדי ברנדויין וכו הם מרקידים איתו כמו שצריך@מני-שוהם כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
אני בעד שיחקו עוד…
תלוי מי
-
@אלי-לב-0 כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
איציק אייזנשטט מנדי ברנדויין
אגב לשתיהם יש דאנסים של מישהו
[לא זוכר איך הקוראים לו]
שבונה על דגימות של יוחנן@רבקה-מנדל כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
@אלי-לב-0 כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
איציק אייזנשטט מנדי ברנדויין
אגב לשתיהם יש דאנסים של מישהו
[לא זוכר איך הקוראים לו]
שבונה על דגימות של יוחנןשנייהם עם יוחנן על מלא בלי שום תוספות מידיעה ברורה.
-
@יעקב-בלייך כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
השוק לא עזב ולא נעליים היחידים שעברו זה יחיאל שטיין נחמן בזנסון ועוד כמה פשוטים האלה שעברו זה לא קלידני יוקרה וכ’'ו זה קלידני סטנדרט …
אהרהלה גולדמן
יחיאל שטיין
צביקי לויין
נחמן בזינסון
יענקי לנדאו
נו החברה האלה לא מספיק יוקרתים בשבילך יענקי לנדאו יחיאל שטיין ונחמן בזינסון עושים חמישיות כל שבוע ועכשיו אהרהלה גולדמן גם פורץ קהל@אלי-לב-0 כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
@יעקב-בלייך כתב באחת ולתמיד מיילעך אורלנציק או יוחנן אורי הצביעו והשפיעו וכומבן תנו דעה:
אהרהלה גולדמן
יחיאל שטיין
צביקי לויין
נחמן בזינסון
יענקי לנדאו
נו החברה האלה לא מספיק יוקרתים בשבילך יענקי לנדאו יחיאל שטיין ונחמן בזינסון עושים חמישיות כל שבוע ועכשיו אהרהלה גולדמן גם פורץ קהלנו שוין רק יענקי לנדא נקרה פה גדול וגם הוא לרוב תזמורת בלי חומר של אורלנצ’יק וכ’'ו
-
@יעקב-בלייך מזכיר שוב לגבי חוק 16, זה מציק מאוד בעין, נותן תחושה של צא’ט ומוריד ממקצועיות הפורום
-
אהרהלה גולדמן
יחיאל שטיין
צביקי לויין
נחמן בזינסון
יענקי לנדאו
נו החברה האלה לא מספיק יוקרתים בשבילך יענקי לנדאו יחיאל שטיין ונחמן בזינסון עושים חמישיות כל שבוע ועכשיו אהרהלה גולדמן גם פורץ קהלנו שוין רק יענקי לנדא נקרה פה גדול וגם הוא לרוב תזמורת בלי חומר של אורלנצ’יק וכ’'ו
וגם הוא לרוב תזמורת בלי חומר של אורלנצ’יק וכ’'ו
זה לא משנה
כי הוויכוח שלנו הוא מי יותר טוב אורלנציק או אורי אז אני אומר לך שאם יענקי לנדאו לקח אורלנציק ולא יוחנן זה מראה משהוואגב אני הכי מתחבר למקצבים של מנדלסון [גם בתור קלידן ההשראה שלי היא ממנו]