דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • נבחרות "המוזיקאי" 🏆
  • חפש באמצעות Google
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • יצירת קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
צור דיונים, שאל שאלות וקבל תשובות: המוזיקאי | פורום המוזיקאיים החרדי
  1. דף הבית
  2. קלידים
  3. קורג | korg
  4. באגים ב- PA5X

באגים ב- PA5X

מתוזמן נעוץ נעול הועבר קורג | korg
2 פוסטים 2 כותבים 52 צפיות 1 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • יעקב קוטי מנותק
    יעקב קוטי מנותק
    יעקב קוט
    כתב נערך לאחרונה על ידי יעקב קוט

@מיכאל-כהן
    @יצחק-דוד
    @kobi-man
    @יוסי1234-נקש
    לכם יש את הכלי הזה למיטב זכרוני (מקווה שלא טעיתי…)
    אני רוצה לרכז פה את כל הבאגים במקום אחד, לטובת מי שיכול לפנות לחברה באנגלית נורמלית. (לא של תרגום גוגל…)
    1- הבאג הכי מעצבן - אין בתיכנות מקצבים את האופציה שהייתה תמיד להוסיף תווים לפי קצב שבחרת, אלא אפשר רק לנגן אותם בפועל.
    2- אין אפשרות לשנות את מצב הסליידים בתוך תיכנות מקצב. (מה שאומר שאין דרך לשלוט עם הסליידים על ערכים כמו Attack ,Decacy ,Releas ,Cutoff, אלא רק דרך המספרים - עבודה קשה פי 20! )
    3- קורה המון פעמים שערוצים במקצב נשמעים עם Cutoff מתחת ל- 64 , לפעמים אפילו על 0, בלי סיבה נראית לעין.
    4- אין אפשרות להקליט בפורמט Wav אלא רק MP3. הגיע הזמן לשנות את זה כמו בימהה.
    5- כפתור SYNCHRO START נכבה בכל פעם שעוברים מקצב - עצבים!!
    (ואני מדבר גם כשאפשרות
    SYNCHRO START AUTO OFF כבויה. )
    6 - כפתור SEQUNENCE לא מתחיל הקלטת אקורדים אלא רק מפסיק אותה, וצריך להתחיל דרך המסך בלשונית CHORDS בדף הראשי.
    7- אין אפשרות (או שיש ועדיין לא מצאתי??) למחוק Song מתוך הפליילסט אלא רק לשים אחר במקומו, והוא יעבור למספר הבא - מה שיוצר בלגן.
    מי שיכול לנסח את זה , (וכל באג אחר שקיים ולא זכרתי) באנגלית טובה בצורה ברורה ולשלוח לקורג בקישור הזה זה יעשה תועלת גדולה לכולנו.
    כמו כן אם מישהו יכול כאן להחכימני בנוגע לאחד הבאגים - אולי זה רק באג במוח שלי 😊 אז אשמח מאוד.
    ותכתבו באגים נוספים.
    ועוד משהו מוזר - למה כשאני משמיע שיר MP3 רגיל האורגן מפעיל אותו אבל לא שומעים כלום? זה בוודאי באג שמקורו במוח שלי, 😥 כי זה לא היה ככה!

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • יעקב קוטי יעקב קוט

@מיכאל-כהן
      @יצחק-דוד
      @kobi-man
      @יוסי1234-נקש
      לכם יש את הכלי הזה למיטב זכרוני (מקווה שלא טעיתי…)
      אני רוצה לרכז פה את כל הבאגים במקום אחד, לטובת מי שיכול לפנות לחברה באנגלית נורמלית. (לא של תרגום גוגל…)
      1- הבאג הכי מעצבן - אין בתיכנות מקצבים את האופציה שהייתה תמיד להוסיף תווים לפי קצב שבחרת, אלא אפשר רק לנגן אותם בפועל.
      2- אין אפשרות לשנות את מצב הסליידים בתוך תיכנות מקצב. (מה שאומר שאין דרך לשלוט עם הסליידים על ערכים כמו Attack ,Decacy ,Releas ,Cutoff, אלא רק דרך המספרים - עבודה קשה פי 20! )
      3- קורה המון פעמים שערוצים במקצב נשמעים עם Cutoff מתחת ל- 64 , לפעמים אפילו על 0, בלי סיבה נראית לעין.
      4- אין אפשרות להקליט בפורמט Wav אלא רק MP3. הגיע הזמן לשנות את זה כמו בימהה.
      5- כפתור SYNCHRO START נכבה בכל פעם שעוברים מקצב - עצבים!!
      (ואני מדבר גם כשאפשרות
      SYNCHRO START AUTO OFF כבויה. )
      6 - כפתור SEQUNENCE לא מתחיל הקלטת אקורדים אלא רק מפסיק אותה, וצריך להתחיל דרך המסך בלשונית CHORDS בדף הראשי.
      7- אין אפשרות (או שיש ועדיין לא מצאתי??) למחוק Song מתוך הפליילסט אלא רק לשים אחר במקומו, והוא יעבור למספר הבא - מה שיוצר בלגן.
      מי שיכול לנסח את זה , (וכל באג אחר שקיים ולא זכרתי) באנגלית טובה בצורה ברורה ולשלוח לקורג בקישור הזה זה יעשה תועלת גדולה לכולנו.
      כמו כן אם מישהו יכול כאן להחכימני בנוגע לאחד הבאגים - אולי זה רק באג במוח שלי 😊 אז אשמח מאוד.
      ותכתבו באגים נוספים.
      ועוד משהו מוזר - למה כשאני משמיע שיר MP3 רגיל האורגן מפעיל אותו אבל לא שומעים כלום? זה בוודאי באג שמקורו במוח שלי, 😥 כי זה לא היה ככה!

ח מנותק
      ח מנותק
      חובבן
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@יעקב-קוט תכל’ס
      לאזרח הפשוט שמתלבט אם לעבור ל PA5 או לחכות עוד
      מה היית אומר?
      במילים אחרות - תוכל לפרט גם על היתרונות?

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0

תגובה
      • תגובה כנושא
      התחברו כדי לפרסם תגובה
      • מהישן לחדש
      • מהחדש לישן
      • הכי הרבה הצבעות

5

2.9k

משתמשים

2.5k