מיקרופון קונדנסר מומלץ
-
@קיובייס יש לך בכמעט חצי מהמחיר הזה את rode NT2000, יש לי אותו ונהנה מאוד.
תוכל להשיג בחלילית (היבואן הרשמי).
אם אתה בקטע ממש להשקיע, יש לך את AKG C414, אותו יש לאלי קליין ורבים מהחומרים של השנים האחרונות הוקלטו בו. עולה קצת יותר, אבל שווה את זה לטעמי.
תוכל להשיג בכלי זמר (גם הם היבואן הרשמי), אך ממליץ להגיע פיזית למקום כי בדר"כ הם יתנו הנחה משמעותית (מאות שקלים ממחיר המחירון). -
@איש-אחד אוקי תודה!
אני אשמח כמובן לעוד המלצות
וגם אשמח לדעתכם אם באמת כדאי לי לחסוך עוד קצת ולהשקיע במיקרופון של אלי קליין,
בסוף אני לא עובד עם זמרים יותר חברים, הקלטות שירים למשפחות, בתי ספר וכו@קיובייס כתב במיקרופון קונדנסר מומלץ:
במיקרופון של אלי קליין,
המיקרופון של אלי קליין הוא מיקרופון מדהים, וAKG זה באמת חברה מטורפת למיקרופונים(כאחד שיש לו מיקרופון שלהם), אבל בwa251 משתמשים מפיקים גדולים בארץ ולא מעט מפיקים מספרים עליו דברים טובים, מה שגם הוא זול יותר מהAKG, אם אני לא טועה ל @יוחנן-בלייך גם כן את יש את המיקרופון הזה, הוא יוכל לספר לך עליו יותר.
-
עוד שאלה אני רוצה לקנות מסך אקוסטי טוב הגמיני המליץ לי על זה https://www.kzpro.co.il/marantz_soundshield
זה באמת טוב עושה תעבודה? יש המלצות למשהו אחר או שבכללי זה לא כזה משנה? אשמח לדעתכם -
@קיובייס כתב במיקרופון קונדנסר מומלץ:
במיקרופון של אלי קליין,
המיקרופון של אלי קליין הוא מיקרופון מדהים, וAKG זה באמת חברה מטורפת למיקרופונים(כאחד שיש לו מיקרופון שלהם), אבל בwa251 משתמשים מפיקים גדולים בארץ ולא מעט מפיקים מספרים עליו דברים טובים, מה שגם הוא זול יותר מהAKG, אם אני לא טועה ל @יוחנן-בלייך גם כן את יש את המיקרופון הזה, הוא יוכל לספר לך עליו יותר.
@לוי-ל כתב במיקרופון קונדנסר מומלץ:
וAKG זה באמת חברה מטורפת למיקרופונים(כאחד שיש לו מיקרופון שלהם)
אגב, זה דבר שהייתי שם עליו כוכבית,
הרבה אנשי סאונד לא אוהבים את הצבע שלהם, למעט הקונדנסר המדובר.
למשל לי יש גם את ה-P220 שלהם, וקניתי את ה-rode כי הוא לא היה מספיק לטעמי. -
@לוי-ל כתב במיקרופון קונדנסר מומלץ:
וAKG זה באמת חברה מטורפת למיקרופונים(כאחד שיש לו מיקרופון שלהם)
אגב, זה דבר שהייתי שם עליו כוכבית,
הרבה אנשי סאונד לא אוהבים את הצבע שלהם, למעט הקונדנסר המדובר.
למשל לי יש גם את ה-P220 שלהם, וקניתי את ה-rode כי הוא לא היה מספיק לטעמי.@איש-אחד כתב במיקרופון קונדנסר מומלץ:
כי הוא לא היה מספיק לטעמי.
לי יש את הAKGC104, אני מאוד מאוד אוהב את הסאונד שלו
-
יש כל מיני חברות שמגביהים גבוהים במקרופון שלהם כדי לייצר סאונד יוקרתי…
אני מעדיף לעשות את זה באיקיו… שאז אתה יודע מה בדיוק אתה עושה…@natinati מצד שני, אם המקור נשמע טוב למה לך לטפל בו?
הם הרי לא עושים את זה סתם, הם עושים את זה כי זה עובד, אז אם זה לא טוב לך אתה באמת יכול לשנות אח"כ, אבל כשזה מגיע מוכן כך זה רק יכול לחסוך זמן עבודה ברוב המקרים.
לא כך? -
@natinati מצד שני, אם המקור נשמע טוב למה לך לטפל בו?
הם הרי לא עושים את זה סתם, הם עושים את זה כי זה עובד, אז אם זה לא טוב לך אתה באמת יכול לשנות אח"כ, אבל כשזה מגיע מוכן כך זה רק יכול לחסוך זמן עבודה ברוב המקרים.
לא כך?@איש-אחד מה לגבי זה
כתב במיקרופון קונדנסר מומלץ:
עוד שאלה אני רוצה לקנות מסך אקוסטי טוב הגמיני המליץ לי על זה https://www.kzpro.co.il/marantz_soundshield
זה באמת טוב עושה תעבודה? יש המלצות למשהו אחר או שבכללי זה לא כזה משנה? אשמח לדעתכם -
יש כל מיני חברות שמגביהים גבוהים במקרופון שלהם כדי לייצר סאונד יוקרתי…
אני מעדיף לעשות את זה באיקיו… שאז אתה יודע מה בדיוק אתה עושה… -
@איש-אחד מה לגבי זה
כתב במיקרופון קונדנסר מומלץ:
@natinati מצד שני, אם המקור נשמע טוב למה לך לטפל בו?
לא כך? -
@קיובייס יש לי אותו ואני יכול לומר לך שהוא עושה עבודה . אבל הוא מאוד כבד כך את בחשבון אם הסטנד שלך לא מספיק יציב הוא יכול להפיל אותו וכו…
-
@קיובייס יש לך בכמעט חצי מהמחיר הזה את rode NT2000, יש לי אותו ונהנה מאוד.
תוכל להשיג בחלילית (היבואן הרשמי).
אם אתה בקטע ממש להשקיע, יש לך את AKG C414, אותו יש לאלי קליין ורבים מהחומרים של השנים האחרונות הוקלטו בו. עולה קצת יותר, אבל שווה את זה לטעמי.
תוכל להשיג בכלי זמר (גם הם היבואן הרשמי), אך ממליץ להגיע פיזית למקום כי בדר"כ הם יתנו הנחה משמעותית (מאות שקלים ממחיר המחירון).