טכניקות בהפקה שכל מעבד צריך להכיר?
-
@י.פ כתב בטכניקות בהפקה שכל מעבד צריך להכיר?:
איך אפשר לבצע את הפיץ1 שלא מתוך הסרום?
אני תמיד תמיד משתמש בפלאגין פיט’ץ בנד חיצוני חינמי שנקרא grailon(בסרטון הזה רציתי לפשט אז פשוט עשיתי מתוך סרום)
כך נראה הפלאגין:

כל מה שמסומן באדום צריך להיות מכובה, אני משתמש רק בכפתור הpitch shift למטה באמצעות אוטומציות
ולשאלתך: אני חושב שכן, תלוי באורגן ובתאימות שלו לקיובייס, כשאני מנגן סולו גיטרה חשמלית אני משתמש במקלדת שליטה הגדולה שלי שהיא עם פיט’ץ בנד ואני מנגן עם הפיט’ץ בנד הנ"ל, אבל כשלא אז אני פשוט כותב את הפיט’ץ בנדים בתוכנה
הנה הפלאגין grailon אגב:@מייבין-באקורדים כתב בטכניקות בהפקה שכל מעבד צריך להכיר?:
שלחתי לנטפרי לבדיקה.
ישר כוח!
@מייבין-באקורדים כתב בטכניקות בהפקה שכל מעבד צריך להכיר?:
יש מגבלות של כמה זמן אפשר להשקיע כאן (-בפרט המומחים שעובדים בתחום ו’‘טיים איז מאני’'…), ולכן אני ממליץ לך למקסם את התועלת מהפורום על ידי בקשת מידע שהפורום ייתן לך מידע יותר טוב מ Gemini. בהצלחה!!
מסכים, אני משתמש בchatgpt המון לצורך הבנה וידע כל הזמן…
-
@Yossile נוח לי יותר לשלוט על זה בצורה חיצונית
ויש פלאגינים שלא תומכים בפי’ץ בנד/הפי’ץ בנד שלהם לא נוח -
@י.פ
לכאורה זה גם בעצם משחק של ווליום גם באפקט
והבראק החזק הזה הוא בגגל שאתה עוצר גם את האפקט -
@י.פ טוב צילמתי סרטון שבו אני מדגים(ללא דיבור) את אפקט הסידצ’ן בשילוב פיט’ץ בנד
בהצלחה!
הקלטת מסך 2026-03-19 125211.mp4
עד 01:00 אני עובד רק על בניית הליד, אח"כ אני מראה את האפקטים ואת צורה הבניה, אתה כבר תבין למה זה טוב ואיך זה משפר את הטראק פלאים@לוי-ל כתב בטכניקות בהפקה שכל מעבד צריך להכיר?:
@י.פ טוב צילמתי סרטון שבו אני מדגים(ללא דיבור) את אפקט הסידצ’ן בשילוב פיט’ץ בנד
בהצלחה!לתשומת לבך: ראיתי שאתה מחווט את הערוץ של הקיק לסיידצ’יין של הקיקסטארט, וגם זכור לי שכתבת את זה פעם איפשהו,
אז שתדע שאין צורך, מספיק רק לשים את הפלאגין והווליום יונחת בכל רבע תיבה (או ערך אחר שקבעת), אלא אם כן הקיק לא תמיד בכל רבע, ואתה רוצה שהוא יעקוב אחרי הקיק, אז צריך לחווט אליו את הערוץ, אבל אז צריך גם להעביר את הפלאגין מ “SYNC” ל “AUDIO”.
-
6.mp3 dirt.mp3 5.mp3 4.mp3 slute.mp3 3.mp3 2.mp3 1.mp3 ברוקס.mp3 טראק מטורף.mp3
@לוי-ל @shimix-dj @SHLNX אני אשמח לדעת מה זה הסגנון הזה והאם יש סרטונים שמלמדים על זה כי אני ממש אוהב את זה דבר שני מעניין אותי 2 טכניקות שחוזרות פה שוב ושוב 1.הברייקים 2. הגמגום זה נהיה טררר…
אני יודע שמן הסתם יש פה אפקט של גמגום וסיידצ’ן אבל אם אפשר באמת פירוט על איך זה עובד אני אשמח כי אני מת לנסות את זהאם תשימו לב יש פה כמה טראקים פה של שימי ורנר האגדי… (חלק מהם זה טראקים שהוא הלביש למחרוזת שלו אך הם לא שלו)
-
-
@י.פ מורכב להסביר, בקצרה, זה סידצ’ן אגרסיבי מאוד עם אוטומציות ווליום, והטרר זה טרמולו/ויברטו מהיר כמדומני…
-
@י.פ זה הזאנ’ר האהוב עלי ואני ב"ה מתמחה בו, הבעיה שמורכב להסביר דברים ספציפים כאלה, אולי בימים הקרובים בעז"ה
-
@י.פ הרעידות והברייקים פחות קשורים לפי’ץ, אין לי משהו ספציפי שאני ממליץ עליו, יש המון באינטרנט, תבדוק
אני אוהב להשתמש בפלאגין ויברטו המובנה של קיובייס הוא מעולה!, גם הטרמולו של קיובייס מעולה אבל אני אוהב להשתמש בMT TREMOLO, הוא חינמי ויותר מהיר(יותר מהיר כפשוטו, ברעידות)… -
@לוי-ל נראה לי כל העסק זה בגדול הרבה מאד שכבות של לידים משחק בפיץ’
וכנ"ל מה שאמרת מאיפה אפשר להשיג את הסאונדים הספציפיים לפיוצ’ר באונס?ואם יש לך פלאגין אפקט של טרמולו/ויברטו תביא…
@י.פ שים לב שזה גם משחקי קצב
בגדול הייתי ממליץ לך להקשיב טוב לחומרים בסגנון ולנתח כל דבר
נגיד אתה שומע סייד צ’ן
אז אתה יודע שיש סייד צ’ן וכן הלאה! -
@י.פ הרעידות והברייקים פחות קשורים לפי’ץ, אין לי משהו ספציפי שאני ממליץ עליו, יש המון באינטרנט, תבדוק
אני אוהב להשתמש בפלאגין ויברטו המובנה של קיובייס הוא מעולה!, גם הטרמולו של קיובייס מעולה אבל אני אוהב להשתמש בMT TREMOLO, הוא חינמי ויותר מהיר(יותר מהיר כפשוטו, ברעידות)…@לוי-ל @The-processor-M.M אני רוצה לדעת איך להשיג את זה Untitled1.mp3
-
אני אוהב להשתמש בפלאגין ויברטו המובנה של קיובייס הוא מעולה!, גם הטרמולו של קיובייס מעולה אבל אני אוהב להשתמש בMT TREMOLO, הוא חינמי ויותר מהיר(יותר מהיר כפשוטו, ברעידות)…@לוי-ל
אחרי הרבה נסיונות באורגן הגעתי למסקנה (אולי מוטעה)
שזה לא רק סיידצ’אן רגיל אלא שכל הריוורב או מה שזה לא יהיה גם נסגר ונפתח
וזה מה שנותן את תחושת הבראקים החזקה הזאת
כמה אני טועה?
(פה השתמשתי בזה , בדרופ של הראשוןhttps://hamusicay.com/post/46112)