תוכנה הקלטת אולפן ביתית
-
-
@מייבין-באקורדים אם זה הבעיה, אז להקלטת אירוע באמת מספיק גם אודסיטי… ואם אני רוצה אפשר אח"כ לייצא ולערוך בריפר. (בכל מקרה אין לי במיקסר הקלטת ערוצים, אלא הקלטת המיקס המלא בערוץ סטריאו יחיד)
אבל מדבריך אני מבין שיש גם פרוץ?
אז בודאי שזה עדיף!!
-
@מייבין-באקורדים אתה מעדכן את התוכנה כל הזמן? יוצאים לה עדכונים בקצב מטורף, בממוצע פעם בשבוע וחצי.
אני עובד עליה כבר תקופה ארוכה ומעולם לא נתקלתי בתקלות מהסוג הזה.
זה כן קרס לי בעקבות פלאגינים שעשו בעיות.
מה שכן, אני אמנם כמעט לא מקליט עליה, להקלטות אני נעול על הקיובייס. -
ב-FL אפשר להקליט לייב, אבל כל הקונספט של לחווט למיקסר של התוכנה דורש קצת יותר למידה (והבנה) מאשר בקיובייס.
בקיובייס זה יותר מובן והגיוני.
(אגב אני משתמש ב-FL כיום ובעבר בקיובייס ובכל זאת מצטרף לממליצים על קיובייס).
לגבי דרישות המחשב, בשביל הקלטת לייב בסיסית אתה יכול להשתמש בקיובייס יחסית ישן, משהו כמו קיובייס 5 נראה לי יספיק לך -
ב-FL אפשר להקליט לייב, אבל כל הקונספט של לחווט למיקסר של התוכנה דורש קצת יותר למידה (והבנה) מאשר בקיובייס.
בקיובייס זה יותר מובן והגיוני.
(אגב אני משתמש ב-FL כיום ובעבר בקיובייס ובכל זאת מצטרף לממליצים על קיובייס).
לגבי דרישות המחשב, בשביל הקלטת לייב בסיסית אתה יכול להשתמש בקיובייס יחסית ישן, משהו כמו קיובייס 5 נראה לי יספיק לך -
@יעקב-קוט בסוף זה תלוי בחוזק של המחשב שלך אני ממליץ לך לבדוק את המפרט של המחשב ולשאול את הבינה מה מתאים!
-
@מייבין-באקורדים אתה מעדכן את התוכנה כל הזמן? יוצאים לה עדכונים בקצב מטורף, בממוצע פעם בשבוע וחצי.
אני עובד עליה כבר תקופה ארוכה ומעולם לא נתקלתי בתקלות מהסוג הזה.
זה כן קרס לי בעקבות פלאגינים שעשו בעיות.
מה שכן, אני אמנם כמעט לא מקליט עליה, להקלטות אני נעול על הקיובייס.@איש-אחד היה לי פרוץ מ דאונלד4, וכבר מזמן אני א משמש בו, כי זה הרס לי הקלטת אירוע חשוב.
אולי זה בגלל הפריצה.
ככה זה בכל אופן היה אז. -
@איש-אחד היה לי פרוץ מ דאונלד4, וכבר מזמן אני א משמש בו, כי זה הרס לי הקלטת אירוע חשוב.
אולי זה בגלל הפריצה.
ככה זה בכל אופן היה אז.@מייבין-באקורדים מוזר לי.
אישית אני מקליט לייב או בנואנדו לייב או בקיובייס.