מה הסטורציה האהובה עליכם?
-
@Studio-Bit במחילה מכבודו, אסביר למה התכוונתי
השתמשתי בפלאגין הזה המון בהפקות, ולמעשה זה היה הפלאגין מספר 1 אצלי, אז ש @SHLNX העיר לי שיש לי הרבה תדרים גבוהים בהפקות שמציקים, והבנתי שזה מגיע מהפלאגין הזה, אז הלכתי לחפש תחליף, ואכן מצאתי, כך שכפי שאמרתי - אני אישית לא ממליץ על הפלאגין הזה בגלל העודף תדרים הגבוהים שהוא מוסיף בצורה מוגזמת לעיתים, אבל מי שמעוניין להשתמש בו שיערב לו, כנ"ל התשובה ל @איש-אחדיצוין ש @SHLNX גם טרח להסביר על צורת פעולת הפלאגין, שזה בסה"כ קליפר עם EQ ולא סטורציה, לקח לי הרבה זמן להשתכנע מזה אגב.
-
השתמשתי בפלאגין הזה המון בהפקות, ולמעשה זה היה הפלאגין מספר 1 אצלי, אז ש @SHLNX העיר לי שיש לי הרבה תדרים גבוהים בהפקות שמציקים, והבנתי שזה מגיע מהפלאגין הזה, אז הלכתי לחפש תחליף, ואכן מצאתי, כך שכפי שאמרתי - אני אישית לא ממליץ על הפלאגין הזה בגלל העודף תדרים הגבוהים שהוא מוסיף בצורה מוגזמת לעיתים, אבל מי שמעוניין להשתמש בו שיערב לו, כנ"ל התשובה ל @איש-אחדיצוין ש @SHLNX גם טרח להסביר על צורת פעולת הפלאגין, שזה בסה"כ קליפר עם EQ ולא סטורציה, לקח לי הרבה זמן להשתכנע מזה אגב.
@לוי-ל כתב במה הסטורציה האהובה עליכם?:
השתמשתי בפלאגין הזה המון בהפקות, ולמעשה זה היה הפלאגין מספר 1 אצלי, אז ש @SHLNX העיר לי שיש לי הרבה תדרים גבוהים בהפקות שמציקים, והבנתי שזה מגיע מהפלאגין הזה, אז הלכתי לחפש תחליף, ואכן מצאתי, כך שכפי שאמרתי - אני אישית לא ממליץ על הפלאגין הזה בגלל העודף תדרים הגבוהים שהוא מוסיף בצורה מוגזמת לעיתים, אבל מי שמעוניין להשתמש בו שיערב לו, כנ"ל התשובה ל
זה כבר ניסוח יותר טוב. אבל עדיין היות ובשוק העולמי לפלאגין הזה יש שם מאד טוב והוא נמצא בטופ. אז כדאי לך להתנסח אחרת כי אתה מול כל המפיקים לוקח צד זה סיפור טיפה שונה…
-
@Studio-Bit מסכים, אגב בכללי לחברה הזו יש פלאגינים מעניינים מאוד שחלק נמצאים אצלי בשימוש קבוע, אבל הפלאגין הזה הוא סיפור אחר, מה הסטורציה האהובה עליך אגב?
-
אבל הבלאק בוקס עושה עבודה טובה יותר עם פחות חריקות.
טויטה הרבה יותר טובה ממאזדה כי טויטה יותר חסכונית בדלק
@SHLNX נשמח להסבר שלך על סטורשיין דיסטורשן וולוסטיישן ומה שבינהם…@Studio-Bit כתב במה הסטורציה האהובה עליכם?:
טויטה הרבה יותר טובה ממאזדה כי טויטה יותר חסכונית בדלק
@SHLNX נשמח להסבר שלך על סטורשיין דיסטורשן וולוסטיישן ומה שבינהם…דיסטורשן וסטוריישן הם למעשה תוצאה של אותו אירוע - קליפיניג,
כשסיגנל מגיע לתקרה מסוימת ומנסה לעקוף אותה הוא מתעוות (דיסטורשן = עיוות), וכתוצאה מהעיוות יש רוויה של תדרים (סטוריישן = רוויה),
וולוו סטיישן, זה סוג מסוים של סטורציה שמגיע מהחיכוך של רכב מסוג וולוו עם הכביש, אני אישית אוהב את זה מאוד על קיקים וחושב שזו הסטורציה הטובה ביותר בעולם! -
העיר לי שיש לי הרבה תדרים גבוהים בהפקות שמציקים, והבנתי שזה מגיע מהפלאגין הזה
שים לב שזה לא המלצה אישית שלך אלא הערה שקיבלת ממישהו. ואז הבנת איפה הבעיה כך שאתה לבד לא היית עולה על זה - ולכן אתה צריך להבין שעדיין אין לך סמכות לפסול ולתת ציון לפלאגינים (כמו כולנו אני גם לא נותן ציון כי אני גם לא ברמה כזאת)
-
@Studio-Bit נכון, אבל כפי שציינתי הפלאגין הזה היה אצלי בתקופה ארוכה, ואני מכיר את הסאונד שלו, וכיום אני פחות אוהב אותו לאחר בדיקה, בפרט כשיש פלאגין אחר שעושה את אותה העבודה בצורה טובה יותר לטעמי, אגב @SHLNX בוא תסביר לנו על הבעיה שלך עם הפלאגין הזה…
-
@Studio-Bit מסכים, אגב בכללי לחברה הזו יש פלאגינים מעניינים מאוד שחלק נמצאים אצלי בשימוש קבוע, אבל הפלאגין הזה הוא סיפור אחר, מה הסטורציה האהובה עליך אגב?
מסכים, אגב בכללי לחברה הזו יש פלאגינים מעניינים מאוד שחלק נמצאים אצלי בשימוש קבוע, אבל הפלאגין הזה הוא סיפור אחר, מה הסטורציה האהובה עליך אגב?
מיקרופון RODE משורשר לתוך מגבר API
-
@Studio-Bit איך זה עובד כשאתה רוצה להחיל את זה על ערוצים שהם לא ווקאל?
-
@Studio-Bit איך זה עובד כשאתה רוצה להחיל את זה על ערוצים שהם לא ווקאל?
איך זה עובד כשאתה רוצה להחיל את זה על ערוצים שהם לא ווקאל?
לצערי אני עדיין מחפש פלאגין טוב בד’'כ אני אקח משו שעובד עם אוורסאמפלינג כמו של UAD
-
@Studio-Bit מעניין, יצא לך לנסות מה שהעלאתי כאן?
-
@Studio-Bit נכון, אבל כפי שציינתי הפלאגין הזה היה אצלי בתקופה ארוכה, ואני מכיר את הסאונד שלו, וכיום אני פחות אוהב אותו לאחר בדיקה, בפרט כשיש פלאגין אחר שעושה את אותה העבודה בצורה טובה יותר לטעמי, אגב @SHLNX בוא תסביר לנו על הבעיה שלך עם הפלאגין הזה…
@SHLNX בוא תסביר לנו על הבעיה שלך עם הפלאגין הזה…
אין לי ראש להכנס לזה עכשיו (תוכלו לראות את זה כתירוץ), אבל אני כן אומר שאני חושב שמבחינה אובייקטיבית (בלי קשר לטעם האישי שלי), באופן יחסי לקליפרים מתחרים, הוא פלאגין פחות טוב.
-
בכללי בעיניי, זה כמו לשאול שף, מה התבלין האהוב עליו,
זה לא שיש אחד טוב ומשתמשים בעיקר בו, זה יותר עניין של צבעים שונים למקרים שונים, צריך גם פפריקה, גם כורכום וגם כמון,
עכשיו, ברור שיש את המלח והפלפל, שהם מן הסתם יהיו השמישים ביותר (= דיקפיטייטור בשבילי), אבל כדאי שיהיה מגוון הרבה יותר גדול של טעמים בארגז כלים שלך… -
בכללי בעיניי, זה כמו לשאול שף, מה התבלין האהוב עליו,
זה לא שיש אחד טוב ומשתמשים בעיקר בו, זה יותר עניין של צבעים שונים למקרים שונים, צריך גם פפריקה, גם כורכום וגם כמון,
עכשיו, ברור שיש את המלח והפלפל, שהם מן הסתם יהיו השמישים ביותר (= דיקפיטייטור בשבילי), אבל כדאי שיהיה מגוון הרבה יותר גדול של טעמים בארגז כלים שלך…@SHLNX כתב במה הסטורציה האהובה עליכם?:
שהם מן הסתם יהיו השמישים ביותר (= דיקפיטייטור בשבילי)
בדיוק לזה התכוונתי ל - מה הסטורציה שנמצאת בשימוש הגבוה ביותר אצלך.
@SHLNX כתב במה הסטורציה האהובה עליכם?:
אבל כדאי שיהיה מגוון הרבה יותר גדול של טעמים בארגז כלים שלך…
אל תדאג, ב"ה יש
-
@Studio-Bit מעניין, יצא לך לנסות מה שהעלאתי כאן?
מעניין, יצא לך לנסות מה שהעלאתי כאן?
אני מעדיף לא לכתוב מה אני משתמש כי אולי אנשים כאן יתנו ציון נמוך לפלאגין ואז אני סתם אתבאס ואכנס ללופ אין סופי שוב בחיפוש אחרי האושר
אבל אני כן משתמש בפרדייז של UAD לא מעניין אותי כ’'כ מה הציון שאתה נותן לו -
שהם מן הסתם יהיו השמישים ביותר (= דיקפיטייטור בשבילי)
בדיוק לזה התכוונתי ל - מה הסטורציה שנמצאת בשימוש הגבוה ביותר אצלך.
אבל כדאי שיהיה מגוון הרבה יותר גדול של טעמים בארגז כלים שלך…
אל תדאג, ב"ה יש
בדיוק לזה התכוונתי למה הסטורציה שנמצאת בשימוש הגבוה ביותר אצלך.
אוקיי, אז בשבילי דיקפיטייטור, הוא האיזון המושלם בין מינימליזם של פונקציות וכפתורים, לעושר וגיוון של אפשרויות צבע שונות, המקביל של ולהלה וינטג’ וורב בעיניי…
-
מעניין, יצא לך לנסות מה שהעלאתי כאן?
אני מעדיף לא לכתוב מה אני משתמש כי אולי אנשים כאן יתנו ציון נמוך לפלאגין ואז אני סתם אתבאס ואכנס ללופ אין סופי שוב בחיפוש אחרי האושר
אבל אני כן משתמש בפרדייז של UAD לא מעניין אותי כ’'כ מה הציון שאתה נותן לו@Studio-Bit כתב במה הסטורציה האהובה עליכם?:
אבל אני כן משתמש בפרדייז של UAD לא מעניין אותי כ’'כ מה הציון שאתה נותן לו
האמת שלא יצא לי להשתמש, הציעו לי הרבה פעמים לקנות את זה, אבדוק, תודה רבה!
המקביל של ולהלה וינטג’ וורב בעיניי…
אני מניח שהתכוונת לפיוצ’ר וורב?, או שאתה עדיין בוינט’ג?
-
@Studio-Bit כתב במה הסטורציה האהובה עליכם?:
אבל אני כן משתמש בפרדייז של UAD לא מעניין אותי כ’'כ מה הציון שאתה נותן לו
האמת שלא יצא לי להשתמש, הציעו לי הרבה פעמים לקנות את זה, אבדוק, תודה רבה!
המקביל של ולהלה וינטג’ וורב בעיניי…
אני מניח שהתכוונת לפיוצ’ר וורב?, או שאתה עדיין בוינט’ג?