כמה אתם גובים על שעת אולפן???
-
לסיכום: שעת הקלטה פחות מ150 שקל לשעה אסור לקחת. 180\200 זה בסדר. 220 זה הגבול???.
-
@Studio-Bit לדעתי האישית 250 לשעה זה הגבול, כמובן ללא מיקס וטיון, לטעמי עדיף פשוט להציע מחיר מראש לכל התהליך.
-
לסיכום: שעת הקלטה פחות מ150 שקל לשעה אסור לקחת. 180\200 זה בסדר. 220 זה הגבול???.
@Studio-Bit כתב בכמה אתם גובים על שעת אולפן???:
כל מה שאני כותב זה בהתאם למחירון בשוק,
לשעה עד 200 ש"ח, עריכה של טיון עוד שעה - 200. -
@Studio-Bit לדעתי האישית 250 לשעה זה הגבול, כמובן ללא מיקס וטיון, לטעמי עדיף פשוט להציע מחיר מראש לכל התהליך.
@לוי-ל כתב בכמה אתם גובים על שעת אולפן???:
לדעתי האישית 250 לשעה זה הגבול
מכיר אולפן בי-ם, דווקא מוכר מאוד, שלוקח את המחיר הזה בברירת מחדל.
כן, הוא עובד עדיין… -
@בנצי-כהן כתב בכמה אתם גובים על שעת אולפן???:
יניב בלס, יענקי כהן ומאור חיים, המחיר נע סביב ה-800 עד 850 ש"ח להקלטה כולל עריכה.
עריכה הכוונה מיקס מלא או תיקון זיופים?
שים לב…
בפורים אני זוכר שיענקי ביקש בסביבות 1500 שקל למיקס לבד (לא נעול בדיוק כמה זה היה לפני כמה שנים @da5258 אתה זוכר כמה זה יצא בסוף?) -
בפורים אני זוכר שיענקי ביקש בסביבות 1500 שקל למיקס לבד (לא נעול בדיוק כמה זה היה לפני כמה שנים @da5258 אתה זוכר כמה זה יצא בסוף?)
זה היה עם מיקס stems לפלייבק וכולל מיקס ווקאל כמובן ואחרי הנחה…
@da5258 אם כך זה יקר.
חיים מוזס מבקש בדר"כ בין 1,200 ל-1,500, והוא כיום אחד הטובים בשוק. -
@איש-אחד כתב בכמה אתם גובים על שעת אולפן???:
אם כך זה יקר.
חיים מוזס מבקש בדר"כ בין 1,200 ל-1,500, והוא כיום אחד הטובים בשוק.שימישו ירים טלפון לחיים מוזס ויסביר לו שבגללו כל המחירים בריצפה. זה כל הסיפור
-
@Studio-Bit
לסיכום נראה לי שיצא כך:
אולפן להקלטות פשוטות, חתנים תתי"ם וכדומה, מחיר זול+תוצאה גרועה.
אולפן להקלטות איכות לזמרים ועוד, מחיר גבוה+תוצאה איכותית. -
@איש-אחד כתב בכמה אתם גובים על שעת אולפן???:
אם כך זה יקר.
חיים מוזס מבקש בדר"כ בין 1,200 ל-1,500, והוא כיום אחד הטובים בשוק.שימישו ירים טלפון לחיים מוזס ויסביר לו שבגללו כל המחירים בריצפה. זה כל הסיפור
שימישו ירים טלפון לחיים מוזס ויסביר לו שבגללו כל המחירים בריצפה. זה כל הסיפור
ממה שהבנתי הוא דיבר כאן שחיים מוזס לוקח 1200 עד 1500 רק על מיקס, אם כן רוב הממקססים היום לוקחים באזור הזה של 1500 חוץ משי סיון שלוקח באזור ה3000
-
@Studio-Bit
לסיכום נראה לי שיצא כך:
אולפן להקלטות פשוטות, חתנים תתי"ם וכדומה, מחיר זול+תוצאה גרועה.
אולפן להקלטות איכות לזמרים ועוד, מחיר גבוה+תוצאה איכותית.@מוזיקה-ללב כתב בכמה אתם גובים על שעת אולפן???:
ליתר דיוק
לסיכום נראה לי שיצא כך:
אולפן להקלטות פשוטות, חתנים תתי"ם וכדומה, מחיר זול+תוצאה גרועה.מחיר זול - תוצאה איכותית (הקלטתי בכמה אולפנים כאלה ויצא סבבה לגמרי אבל לא ברמה של השקעה של הקלטות למוזיקאים)
אולפן להקלטות איכות לזמרים ועוד, מחיר גבוה+תוצאה איכותית.
מחיר נורמלי (למי שמבין שעל השקעה משלמים) - תוצאה מקצועית לרדיו
-
שימישו ירים טלפון לחיים מוזס ויסביר לו שבגללו כל המחירים בריצפה. זה כל הסיפור
ממה שהבנתי הוא דיבר כאן שחיים מוזס לוקח 1200 עד 1500 רק על מיקס, אם כן רוב הממקססים היום לוקחים באזור הזה של 1500 חוץ משי סיון שלוקח באזור ה3000
-
-
כמדומני שהוא חילוני, לא?
נכון אבל הבאתי אותו בתור דוגמא לטווח מחירים למיקס,
לטווח מחירים למיקס,
זה לא רלוונטי, טווח המחירים למיקס בציבור החרדי ובציבור הכללי הוא עם פער רחב מאוד.
-
לטווח מחירים למיקס,
זה לא רלוונטי, טווח המחירים למיקס בציבור החרדי ובציבור הכללי הוא עם פער רחב מאוד.
-
@בנצי-כהן בסדר, הממקססים הגדולים בציבור החילוני עם מחירים גבוהים מאוד ביחס לשלנו, 3000 ומעלה.
-
@בנצי-כהן יש פודקאסט של המפיק והמעבד שגיא ברייטנר שבו הוא מדבר עם מעבדים/מפיקים/ממקססים על נושאים שונים(עם הגדולים ביותר בארץ, ביניהם גור’די, ארן לביא, אורי רוסו, אוהד ניסים, טל אפשטיין, ועוד ועוד) ודיברו על הנושא הנ"ל שם.
@בנצי-כהן יש פודקאסט של המפיק והמעבד שגיא ברייטנר שבו הוא מדבר עם מעבדים/מפיקים/ממקססים על נושאים שונים(עם הגדולים ביותר בארץ, ביניהם גור’די, ארן לביא, אורי רוסו, אוהד ניסים, טל אפשטיין, ועוד ועוד) ודיברו על הנושא הנ"ל שם.
תן לי מחירים,