מיקס נכון ב EZdramer
-
@Studio-Bit ואם אני מרנדר? זה נשאר על אותו סמפל?-אז מה ההגיון בזה הרי צריך שלא ישמע כמ"כונת ייריה"?
@מוישי-0 כתב במיקס נכון ב EZdramer:
ואם אני מרנדר? זה נשאר על אותו סמפל?-אז מה ההגיון בזה הרי צריך שלא ישמע כמ"כונת ייריה"?
אתה מרנדר את כל הערוץ מידי לא רק תו
-
ואם אני מרנדר? זה נשאר על אותו סמפל?-אז מה ההגיון בזה הרי צריך שלא ישמע כמ"כונת ייריה"?
אתה מרנדר את כל הערוץ מידי לא רק תו
@Studio-Bit אז למה שישמעו אחרת בגלל זה-הרי זה גם משמיע כל פעם סמפלים אחרים!?
-
@Studio-Bit אז למה שישמעו אחרת בגלל זה-הרי זה גם משמיע כל פעם סמפלים אחרים!?
אז למה שישמעו אחרת בגלל זה-הרי זה גם משמיע כל פעם סמפלים אחרים!?
- מה שאתה שומע שונה לא בטוח שזה בגלל הראונד רובין זאת השערה שלי יכול להיות עוד סיבות כמו למשל שאתה על לנטסי מאד נמוך ומתחיל לנגן בדיוק על תחילת הפרויקט לפעמים הסאונד יכול להיות בעייתי בצליל הראשון.
- אם באמת יש אופציה כזאת אצלך בספריה אז זה נשמע טיפה שונה כי כל פעם יש דגימה אחרת וזה גם נכנס לרינדור- לא משהו שאמור להיות מורגש בכלל
- מקווה שהבנתי אותך…
-
אז למה שישמעו אחרת בגלל זה-הרי זה גם משמיע כל פעם סמפלים אחרים!?
- מה שאתה שומע שונה לא בטוח שזה בגלל הראונד רובין זאת השערה שלי יכול להיות עוד סיבות כמו למשל שאתה על לנטסי מאד נמוך ומתחיל לנגן בדיוק על תחילת הפרויקט לפעמים הסאונד יכול להיות בעייתי בצליל הראשון.
- אם באמת יש אופציה כזאת אצלך בספריה אז זה נשמע טיפה שונה כי כל פעם יש דגימה אחרת וזה גם נכנס לרינדור- לא משהו שאמור להיות מורגש בכלל
- מקווה שהבנתי אותך…
@Studio-Bit כתב במיקס נכון ב EZdramer:
מה שאתה שומע שונה לא בטוח שזה בגלל הראונד רובין זאת השערה שלי יכול להיות עוד סיבות כמו למשל שאתה על לנטסי מאד נמוך ומתחיל לנגן בדיוק על תחילת הפרויקט לפעמים הסאונד יכול להיות בעייתי בצליל הראשון.
לא! יש לי גבוה… ואני לא מנגן על תחילת הפרוייקט…
אם באמת יש אופציה כזאת אצלך בספריה אז זה נשמע טיפה שונה כי כל פעם יש דגימה אחרת וזה גם נכנס לרינדור- לא משהו שאמור להיות מורגש בכלל
זה גם לא בגלל זה. זה באמת נכנס לרינדור. התכונתי על מה שכתבתי קודם-שגם ברינדור הרינדור מפספס חלק מהניאואנסים ואז זה פיספוס שממש מורגש ולזה באמת לא עוזר רינדור כי גם שם הוא מפספס אלא צריך לרנדר פעמיים ולחבר אותם אחד עם השני איפה שיש פחות פספוסים… ולגבי ה"ראונד רובין" זה באמת לא קשור-כך לדעתי אחרי שהבנתי מה זה…
-
מה שאתה שומע שונה לא בטוח שזה בגלל הראונד רובין זאת השערה שלי יכול להיות עוד סיבות כמו למשל שאתה על לנטסי מאד נמוך ומתחיל לנגן בדיוק על תחילת הפרויקט לפעמים הסאונד יכול להיות בעייתי בצליל הראשון.
לא! יש לי גבוה… ואני לא מנגן על תחילת הפרוייקט…
אם באמת יש אופציה כזאת אצלך בספריה אז זה נשמע טיפה שונה כי כל פעם יש דגימה אחרת וזה גם נכנס לרינדור- לא משהו שאמור להיות מורגש בכלל
זה גם לא בגלל זה. זה באמת נכנס לרינדור. התכונתי על מה שכתבתי קודם-שגם ברינדור הרינדור מפספס חלק מהניאואנסים ואז זה פיספוס שממש מורגש ולזה באמת לא עוזר רינדור כי גם שם הוא מפספס אלא צריך לרנדר פעמיים ולחבר אותם אחד עם השני איפה שיש פחות פספוסים… ולגבי ה"ראונד רובין" זה באמת לא קשור-כך לדעתי אחרי שהבנתי מה זה…
אם זה נכנס גם לרינדור אז יש מצב שיש בעיה
-
@Studio-Bit וזה מה כתבתי. שכנראה שיש בעיה בספריות כבדות שעל מחשב לא הכי-זה מה יוצא…
-
@Studio-Bit וזה מה כתבתי. שכנראה שיש בעיה בספריות כבדות שעל מחשב לא הכי-זה מה יוצא…
שיש בעיה בספריות כבדות שעל מחשב
ספריות כבדות לא אמור לעשות בעיות בשמע -כי בפועל זה יושב על הראם של המחשב שהוא מאד מהיר
אם תוכל לשתף נתונים של המחשב שלך כמו איזה מעבד יש לך ואיזה דור כמה ראם ואיזה אחסון הייתי יכול לקבל יותר אינדקציה -
שיש בעיה בספריות כבדות שעל מחשב
ספריות כבדות לא אמור לעשות בעיות בשמע -כי בפועל זה יושב על הראם של המחשב שהוא מאד מהיר
אם תוכל לשתף נתונים של המחשב שלך כמו איזה מעבד יש לך ואיזה דור כמה ראם ואיזה אחסון הייתי יכול לקבל יותר אינדקציה@Studio-Bit ראם 32{!}GB ומעבד I7 דור 9 כרטיס מסך 1050 קיבלתי את זה מחבר {צריך לדעת איזה חברים למצוא…
} וטענו כאן שזה נקרה מחשב ישן ולא וואו… -
@Studio-Bit ראם 32{!}GB ומעבד I7 דור 9 כרטיס מסך 1050 קיבלתי את זה מחבר {צריך לדעת איזה חברים למצוא…
} וטענו כאן שזה נקרה מחשב ישן ולא וואו…@מוישי-0 כתב במיקס נכון ב EZdramer:
ראם 32{!}GB ומעבד I7 דור 9 כרטיס מסך 1050
מחשב בסדר גמור- (הטענה היתה על דור 3 לא על דור 9). תנסה לראות בF12 (תוך כדי עבודה של הקיובס) האם ישנם פיקים (חיווי אדום שנדלק) ואם כן על מה
-
ראם 32{!}GB ומעבד I7 דור 9 כרטיס מסך 1050
מחשב בסדר גמור- (הטענה היתה על דור 3 לא על דור 9). תנסה לראות בF12 (תוך כדי עבודה של הקיובס) האם ישנם פיקים (חיווי אדום שנדלק) ואם כן על מה
@Studio-Bit כן. בעקרון זה ווחד של מחשב-באמת רץ מהר. רק אין לי כרגע את הקיובייס פתוח על פרוייקט אבל בכללי אני משתמש עם ספריות ממש גדולות בכל פרוייקט אקוסטי-EZDRUMER כינורות וגיטרות של קונטקט-לכן עדיין הגיוני שהוא מפספס ניאואנסים למרות הכוח של המחשב… אבדוק עוד מעט בF12…
-
@Studio-Bit כן. בעקרון זה ווחד של מחשב-באמת רץ מהר. רק אין לי כרגע את הקיובייס פתוח על פרוייקט אבל בכללי אני משתמש עם ספריות ממש גדולות בכל פרוייקט אקוסטי-EZDRUMER כינורות וגיטרות של קונטקט-לכן עדיין הגיוני שהוא מפספס ניאואנסים למרות הכוח של המחשב… אבדוק עוד מעט בF12…
לכן עדיין הגיוני שהוא מפספס ניאואנסים למרות הכוח של המחשב
אם יש בעיות אז אתה אמור לשמוע פיקים וקפיצות. מחשב לא מפספס ניואנסים
-
לכן עדיין הגיוני שהוא מפספס ניאואנסים למרות הכוח של המחשב
אם יש בעיות אז אתה אמור לשמוע פיקים וקפיצות. מחשב לא מפספס ניואנסים
@Studio-Bit אני כן שומע פספוסים של ניואנסים… וכן. יש קצת קפיצות אבל ממש קצת ורק שאני פותח את הפרוייקט ואני מתחיל לעבוד אחרי חצי דקה זה מסתדר-אבל מדי פעם מפספס ניואנסים ולפעמים אפילו תוים שלמים{!}…
-
@Studio-Bit אני כן שומע פספוסים של ניואנסים… וכן. יש קצת קפיצות אבל ממש קצת ורק שאני פותח את הפרוייקט ואני מתחיל לעבוד אחרי חצי דקה זה מסתדר-אבל מדי פעם מפספס ניואנסים ולפעמים אפילו תוים שלמים{!}…
אבל מדי פעם מפספס ניואנסים ולפעמים אפילו תוים שלמים
מעניין מאד צריך לבדוק את זה - לפי מה שאתה כותב זה קורה רק כשאתה משתמש בספריות גדולות של קונטקט אבל בפרויקטים קטנים אין בעיות?
-
התכונתי על מה שכתבתי קודם-שגם ברינדור הרינדור מפספס חלק מהניאואנסים
אפרופו רינדור- תוכל להסביר קצת על התהליך של “פריז” [הקפאה] ?!
שכשאני מקפיא הוא מייצר קובץ אודיו…
האם זה ממש כמו רינדור קלאסי?
האם ה"ראונד רובין" ג"כ קופא והכל נשאר כמו בזמן ההקפאה?!