קומפרסורים אנולוגיים...
-
@מוישי-0 מה שרורים בתמונת הרקע של חבילת הפלאגינים?
זה לא ברור.
אני צריך לקרוא מה כתוב שם… -
זה לא ברור.
אני צריך לקרוא מה כתוב שם…@מייבין-באקורדים זה חבילה של כל הפלאגינים שלהם…שלעניות דעתי המצומצמת יש שם הדמיות של כל המכשירים האנולוגים הקימים.
-
@מייבין-באקורדים זה חבילה של כל הפלאגינים שלהם…שלעניות דעתי המצומצמת יש שם הדמיות של כל המכשירים האנולוגים הקימים.
@מוישי-0 אבל אין לי את התמונה… (אני צריך לראות תמונה ל הפלאגין בשביל להבין, אני לא הולך להתקין עכישו)
זה זה?

-
@מוישי-0 אבל אין לי את התמונה… (אני צריך לראות תמונה ל הפלאגין בשביל להבין, אני לא הולך להתקין עכישו)
זה זה?

@מייבין-באקורדים כן!
-
זה לא ברור.
אני צריך לקרוא מה כתוב שם…@מייבין-באקורדים כתב בקומפרסורים אנולוגיים...:
זה לא ברור.
אני צריך לקרוא מה כתוב שם…העלית לך כאן

ביאור 2026-06-10 150713.png } -
@SHLNX כתב בקומפרסורים אנולוגיים...:
אוקיי, אני אשמח שתשלח תמונה כשתוכל ותחכים אותי,
דרך אגב אני פריק של פולטק בזמנו עשיתי השוואה של למעלה מ10 פלאגינים… יש בזה משו מיוחד
-
@מייבין-באקורדים כתב בקומפרסורים אנולוגיים...:
זה לא ברור.
אני צריך לקרוא מה כתוב שם…העלית לך כאן

ביאור 2026-06-10 150713.png }@מוישי-0 תראה, אין לי את הכלי
אבל לפי מה שאני מבין, (עשיתי קצת גוגל)
יש לך זה קומפרסור סטראופוני, אתה יכול לבחור אם שני המצבים יהיו על שמאל וימין או על אמצע וצדדים.
יש לך אפשרות לעשות LINK- כנראה לעשות שיהיה קישור בין שני הצדדים שלא יהיה בעיות של חוסר איזון בסטריאו או שהו.
הכפתור של הטיים כנראה קובע את האטטאק והרליס יחד.
ויש לך אינפוט (-כמה עוצמה נכנס), טרשהולד, כפור פיצוי עוצמה אחד לשני הצדדים, ומסך עם שלוש אפשרויות כמו ב1176, GR (-שמראה על עוצמת DB קימפרוס), OUT-כמה ווילום יוצא IN-כמה ווילום נכנס ב DB.
משהו כזה. בהצלחה! -
מייבין באקורדים מצאתי גם את הקומפרסור הזה

גם אחלה קומפרסור לתופים שבזכותך מיד הבנתי איך משתמשים בו…
ואם כבר אז מישהו יודע למה זה מיועד? מהיר או איטי?

-
בכללי, אתה יכול להעלות שמות ותמונות של פלאגינים ל AI והוא יוכל לתת מידע מפורט על פלאגין, כדאי שתתחיל עם זה בתור התחלה, זה אמור לעבוד די טוב.
בהצלחה!
@SHLNX כתב בקומפרסורים אנולוגיים...:
בכללי, אתה יכול להעלות שמות ותמונות של פלאגינים ל AI והוא יוכל לתת מידע מפורט על פלאגין,
לגמרי. כי הוא גם יכול לכוון על איזה סורס מתאים הקומפרסור כי זה לא רק איך להתשמש בפרמטרים אלא איך הוא מתנהג.