דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • נבחרות "המוזיקאי" 🏆
  • חפש באמצעות Google
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • יצירת קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
צור דיונים, שאל שאלות וקבל תשובות: המוזיקאי | פורום המוזיקאיים החרדי
  1. דף הבית
  2. תיאוריית המוזיקה
  3. דיונים מקצועיים
  4. קומפרסורים אנולוגיים...
🔥 הנושאים החמים
טוען נתונים...

קומפרסורים אנולוגיים...

מתוזמן נעוץ נעול הועבר דיונים מקצועיים
56 פוסטים 6 כותבים 133 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • SHLNXS SHLNX

@Studio-Bit כתב בקומפרסורים אנולוגיים...:

לא קשור למבחן עיוור כי בחיים שלי לא שמעתי פולטק אמיתי ואני לא צריך את הצבע האנלוגי אני צריך את הצורה המיוחדת של האיקיו הזה

את מי זה מעניין איך נשמע פולטק אמיתי, דיברתי על מבחן עיוור בין ה UAD לווייבס, שאתה טוען שיש הבדל בניהם.

Studio BitS מנותק
    Studio BitS מנותק
    Studio Bit
    מאסטר
    כתב נערך לאחרונה על ידי Studio Bit

@SHLNX כתב בקומפרסורים אנולוגיים...:

את מי זה מעניין איך נשמע פולטק אמיתי, דיברתי על מבחן עיוור בין ה UAD לווייבס, שאתה טוען שיש הבדל בניהם.

ההבדל הוא בעקומות זה לא מצריך מבחן. פשוט זה חותך את התדרים בצורה שונה מהUAD, זה קשור לרוחב הפס בבנד
    האמת שהWAVES לא מותקן לי על המחשב אחרת הייתי מעלה לך תמונה בדיוק איפה ההבדל נמצא

SHLNXS תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • Studio BitS Studio Bit

ההבדל הוא בעקומות זה לא מצריך מבחן. פשוט זה חותך את התדרים בצורה שונה מהUAD, זה קשור לרוחב הפס בבנד
      האמת שהWAVES לא מותקן לי על המחשב אחרת הייתי מעלה לך תמונה בדיוק איפה ההבדל נמצא

SHLNXS מנותק
      SHLNXS מנותק
      SHLNX
      מאסטר
      כתב נערך לאחרונה על ידי

אוקיי, אני אשמח שתשלח תמונה כשתוכל ותחכים אותי, עד כמה שאני יודע העקומות כמעט זהות לגמרי,
      אולי בכפתור הנחתה של התדרים הגבוהים, יש קצת יותר הבדל בין העקומות, אבל זה לא משהו שהייתי אומר “פער”.

"שימו איקיו על העבר שלכם, תקמפרסו את הדברים השליליים ותוסיפו ריוורב לרגעים היפים, החיים עצמם הם רק ערוצים, את המיקס תכתיבו אתם - היו הממקססים של חייכם!" (SHLNX)

Studio BitS תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • SHLNXS SHLNX

אוקיי, אני אשמח שתשלח תמונה כשתוכל ותחכים אותי, עד כמה שאני יודע העקומות כמעט זהות לגמרי,
        אולי בכפתור הנחתה של התדרים הגבוהים, יש קצת יותר הבדל בין העקומות, אבל זה לא משהו שהייתי אומר “פער”.

Studio BitS מנותק
        Studio BitS מנותק
        Studio Bit
        מאסטר
        כתב נערך לאחרונה על ידי Studio Bit

אוקיי, אני אשמח שתשלח תמונה כשתוכל ותחכים אותי,

דרך אגב אני פריק של פולטק בזמנו עשיתי השוואה של למעלה מ10 פלאגינים… יש בזה משו מיוחד

SHLNXS מ 2 תגובות תגובה אחרונה
        3
        • Studio BitS Studio Bit

אוקיי, אני אשמח שתשלח תמונה כשתוכל ותחכים אותי,

דרך אגב אני פריק של פולטק בזמנו עשיתי השוואה של למעלה מ10 פלאגינים… יש בזה משו מיוחד

SHLNXS מנותק
          SHLNXS מנותק
          SHLNX
          מאסטר
          כתב נערך לאחרונה על ידי SHLNX

כן, בשונה מרוב האיקולייזרים ששומרים על אותה עקומה ורק מגבירים או מנחיתים, הוא משנה את העקומה ביחד עם הגיין (וזה חוץ מהטריק של הגברה והנחתה ביחד).

אני מחכה לתמונה!

"שימו איקיו על העבר שלכם, תקמפרסו את הדברים השליליים ותוסיפו ריוורב לרגעים היפים, החיים עצמם הם רק ערוצים, את המיקס תכתיבו אתם - היו הממקססים של חייכם!" (SHLNX)

תגובה 1 תגובה אחרונה
          👍
          2
          • מ מוישי 0

אהלן. יש לי פלאגינים של קומפרסורים אנלוגיים {LA2A ו1176 VC670 וכדו’} מישהו יכול להסביר איך משתמשים אתם? כי כל פעם שאני מנסה להתעסק אתם הם מיד מגביהים לי את הווליום, וכשאני מוריד את הOUTPUT אני מפחד שזה יקמפרס מדי הרבה כי א"א לראות כמה הוא מקמפרס… תוכלו להסביר איך משתמשים איתם נכון ואיך אני יודע שלא קימפרסתי מדי חזק?
            תודה מראש…

מייבין באקורדיםמ מנותק
            מייבין באקורדיםמ מנותק
            מייבין באקורדים
            כתב נערך לאחרונה על ידי

רק להדגיש לציבור:
            כל העניין של אנלוגי שייך רק לדברים מוקלטים אקוסטיים כמו וואקל וכדו’
            מי שעובד על EDM אני עוד לא מצאתי את המפיק (אם לא קוראים לך גורדי וכדומה) שיאמר ‘‘לSAW הזה של SERUM חייבים 1176’’
            זה לא הגיוני.

לוי לל תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • מייבין באקורדיםמ מייבין באקורדים

רק להדגיש לציבור:
              מי שעובד על EDM אני עוד לא מצאתי את המפיק (אם לא קוראים לך גורדי וכדומה) שיאמר ‘‘לSAW הזה של SERUM חייבים 1176’’
              זה לא הגיוני.

לוי לל מנותק
              לוי לל מנותק
              לוי ל
              SynthMaster
              כתב נערך לאחרונה על ידי לוי ל

@מייבין-באקורדים כתב בקומפרסורים אנולוגיים...:

זה לא הגיוני.

ממש לא מסכים איתך, אנשים לא מודעים לכמה EDM צריך סאונד טוב ומעוצב אנלוגית, וחבל, גם מרטין גריקס משתמש באנלוג(אמולציות למיטב זכרוני), לא סתם הסאונד שלו כך, וכן, גור’די והסאונד שלו למרות שהוא באלקטרוני-פופי, זו דוגמא טובה למה אלקטרוני צריך מיקס טוב, כמובן אנחנו לא מדברים על הארדסטייל וטכנו, אלא על פיוצ’ר באונ’ס, דיפ האוס וכל תתי הזאנר’ים של האוס, וגם דראם אנד בייס, וכל סוגי הפופ האלקטרוני(גם צועק אליך של יהודה בורן זו דוגמא טובה למה שיר אלקטרוני נהפך להרבה יותר טוב עם מיקס טוב ואמולציות אנלוגיות), כאחד שעמוק באלקטרוני, אחד הדגשים שלי הוא מיקס טוב, ואחת הדרכים זה אמולציות אנלגיות וסטורציות, ולא הרבה מפיקים ומבינים את זה.

מייבין באקורדיםמ תגובה 1 תגובה אחרונה
              🙏
              1
              • לוי לל לוי ל

זה לא הגיוני.

ממש לא מסכים איתך, אנשים לא מודעים לכמה EDM צריך סאונד טוב ומעוצב אנלוגית, וחבל, גם מרטין גריקס משתמש באנלוג(אמולציות למיטב זכרוני), לא סתם הסאונד שלו כך, וכן, גור’די והסאונד שלו למרות שהוא באלקטרוני-פופי, זו דוגמא טובה למה אלקטרוני צריך מיקס טוב, כמובן אנחנו לא מדברים על הארדסטייל וטכנו, אלא על פיוצ’ר באונ’ס, דיפ האוס וכל תתי הזאנר’ים של האוס, וגם דראם אנד בייס, וכל סוגי הפופ האלקטרוני(גם צועק אליך של יהודה בורן זו דוגמא טובה למה שיר אלקטרוני נהפך להרבה יותר טוב עם מיקס טוב ואמולציות אנלוגיות), כאחד שעמוק באלקטרוני, אחד הדגשים שלי הוא מיקס טוב, ואחת הדרכים זה אמולציות אנלגיות וסטורציות, ולא הרבה מפיקים ומבינים את זה.

מייבין באקורדיםמ מנותק
                מייבין באקורדיםמ מנותק
                מייבין באקורדים
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@לוי-ל אתה צודק לגמריה.
                אני חושב שגם עבור מיקס של הארדסטייל הגיוני בעצם להשתמש ב1176 אם צריך, וזאת הנקודה!
                אם אתה שומע את הקיק שלך וזה עדיין לא בדיוק הוויז’ן שלך,
                וכמייבין בסאונד אתה מבין שמה שיגרום לקיק שלך להישמע כמו שאתה רוצה צריך 1176, זה נכון גם להארדסטייל.
                אבל, אם אחד יוצר אלקטרוני, ולא ממש מבין בזה, ועכשיו הוא מחפש קיק בועט., ולכן הוא מחפש בין מאות הסאמפלים שלו עד שהוא מוצא, ועכשיו הוא מנסה לחזק אותו עוד יותר, שלא ישתמש ב1176, כי הוא לא מחפש סאונד מסויים,הוא מחפש ‘‘קיק בועט’’ ולא ממש יודע מה צריך לעשות/לשנות בשביל זה אז הוא מנסה את כל הלאגינים שיש לו לזה… ולכן ברור שעדיף לו קומפרסור שקוף עם יותר אפשרויות, שלפחות יבין מה הוא עושה…

2

@לוי-ל אתה צודק לגמריה.
                  אני חושב שגם עבור מיקס של הארדסטייל הגיוני בעצם להשתמש ב1176 אם צריך, וזאת הנקודה!
                  אם אתה שומע את הקיק שלך וזה עדיין לא בדיוק הוויז’ן שלך,
                  וכמייבין בסאונד אתה מבין שמה שיגרום לקיק שלך להישמע כמו שאתה רוצה צריך 1176, זה נכון גם להארדסטייל.
                  אבל, אם אחד יוצר אלקטרוני, ולא ממש מבין בזה, ועכשיו הוא מחפש קיק בועט., ולכן הוא מחפש בין מאות הסאמפלים שלו עד שהוא מוצא, ועכשיו הוא מנסה לחזק אותו עוד יותר, שלא ישתמש ב1176, כי הוא לא מחפש סאונד מסויים,הוא מחפש ‘‘קיק בועט’’ ולא ממש יודע מה צריך לעשות/לשנות בשביל זה אז הוא מנסה את כל הלאגינים שיש לו לזה… ולכן ברור שעדיף לו קומפרסור שקוף עם יותר אפשרויות, שלפחות יבין מה הוא עושה…

לוי לל מנותק
                  לוי לל מנותק
                  לוי ל
                  SynthMaster
                  כתב נערך לאחרונה על ידי לוי ל

אם אחד יוצר אלקטרוני, ולא ממש מבין בזה

יפה
                  בזה סיכמת את זה, כל זה נאמר באם הוא לא ממש מבין בזה
                  בשלב הראשוני לא נכון להתעסק בזה באמת וזה שטויות, צריך תכל’ס להבין איך מעבדים ומפיקים, איך בוחרים סאונד נכון ואיך עושים מיקס בסיסי, אבל מישהו שבאמת רוצה לקבל סאונד ברמה גבוהה, עם עומק וצבע, ברמה של המוזיקה בציבור הכללי(גור’די, עדי פרז, שי סיוון, ועוד ועוד), יצטרך לשבת וללמוד ולהבין את זה, זו משנתי בעניין וזה מה שאני עושה.

אגב בעיניי, הארדסטייל ברמה המלודית שלו הוא הממשיך של המוזיקה הקלאסית, זה משפט שנוי במחלוקת אבל אין זאנ’ר בEDM שהוא כ"כ עוצמתי ומלודי.

2
                  • לוי לל לוי ל

אם אחד יוצר אלקטרוני, ולא ממש מבין בזה

יפה
                    בזה סיכמת את זה, כל זה נאמר באם הוא לא ממש מבין בזה
                    בשלב הראשוני לא נכון להתעסק בזה באמת וזה שטויות, צריך תכל’ס להבין איך מעבדים ומפיקים, איך בוחרים סאונד נכון ואיך עושים מיקס בסיסי, אבל מישהו שבאמת רוצה לקבל סאונד ברמה גבוהה, עם עומק וצבע, ברמה של המוזיקה בציבור הכללי(גור’די, עדי פרז, שי סיוון, ועוד ועוד), יצטרך לשבת וללמוד ולהבין את זה, זו משנתי בעניין וזה מה שאני עושה.

אגב בעיניי, הארדסטייל ברמה המלודית שלו הוא הממשיך של המוזיקה הקלאסית, זה משפט שנוי במחלוקת אבל אין זאנ’ר בEDM שהוא כ"כ עוצמתי ומלודי.

מייבין באקורדיםמ מנותק
                    מייבין באקורדיםמ מנותק
                    מייבין באקורדים
                    כתב נערך לאחרונה על ידי מייבין באקורדים

@לוי-ל ברור.
                    לפעמים רואים כל מיני הדרכות על יצירת מיקס וכדו’, ואתה רואה כל מיני מפיקים שאומרים ''אני אוהב לשים OTT על הליד ‘‘כי זה מה שכולם עושים’’
                    וזה הכי מטופש שיש…
                    מה שנכון זה מה שאמרת, ללמוד לאט ויסודי מ אפס איך עובד סאונד, וככה להמשיך…\וכמו שכבר כתבתי בעבר בשם ג’ורדי.
                    מוזיקה זה שלוש דברים

1. וויז’ן
                    2. להבין מה הבעיה במה שיש לך (למה זה לא כמו הוויזן ומה חסר בזה)
                    3. לדעת איך לשנות את זה שזה ישמע כמו הוויזן.
                      זהו.

אני עוד לא יצא לי לשמוע הארדסטיל מלודי, יש לך להשמיע?

0

@לוי-ל ברור.
                      לפעמים רואים כל מיני הדרכות על יצירת מיקס וכדו’, ואתה רואה כל מיני מפיקים שאומרים ''אני אוהב לשים OTT על הליד ‘‘כי זה מה שכולם עושים’’
                      וזה הכי מטופש שיש…
                      מה שנכון זה מה שאמרת, ללמוד לאט ויסודי מ אפס איך עובד סאונד, וככה להמשיך…\וכמו שכבר כתבתי בעבר בשם ג’ורדי.
                      מוזיקה זה שלוש דברים

1. וויז’ן
                      2. להבין מה הבעיה במה שיש לך (למה זה לא כמו הוויזן ומה חסר בזה)
                      3. לדעת איך לשנות את זה שזה ישמע כמו הוויזן.
                        זהו.

אני עוד לא יצא לי לשמוע הארדסטיל מלודי, יש לך להשמיע?

לוי לל מנותק
                      לוי לל מנותק
                      לוי ל
                      SynthMaster
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@מייבין-באקורדים כל מילה בסלע!

עיין כאן, יש שם דוגמאות שונות להארדסטייל

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      👍
                      0
                      • מ מנותק
                        מ מנותק
                        מוישי 0
                        כתב נערך לאחרונה על ידי מוישי 0

הי! תתווכחו כמה שבא לכם… מה איתי? אני פשוט רוצה לדעת מה מראה המחוגה ומה עושה הפרמטרים לשנות אותו!{?}
                        {חוץ מזה איפה אפשר להשיג את החבילות של UAD בפרוץ?}

בהצלחה אחי ואני אגיד את זה שוב, אני אוהב את איך שאתה חושב!

איזה כיף…👍 אני חולה על זה שמחמיאים לי! 😂

0
                        • מ מוישי 0

הי! תתווכחו כמה שבא לכם… מה איתי? אני פשוט רוצה לדעת מה מראה המחוגה ומה עושה הפרמטרים לשנות אותו!{?}
                          {חוץ מזה איפה אפשר להשיג את החבילות של UAD בפרוץ?}

בהצלחה אחי ואני אגיד את זה שוב, אני אוהב את איך שאתה חושב!

איזה כיף…👍 אני חולה על זה שמחמיאים לי! 😂

מייבין באקורדיםמ מנותק
                          מייבין באקורדיםמ מנותק
                          מייבין באקורדים
                          כתב נערך לאחרונה על ידי מייבין באקורדים

@מוישי-0 ככל הידוע לי אין UDA בפרוץ.
                          לגבי הקומפרסור LA 2A
                          54665ac3-b4c1-43f2-b3de-c1fd8c32350e-image.png
                          אז ככה.
                          משמאל לימין.
                          כפתור שבוחר את עוצמת יחס הדחיסה (רטיו) קופרסור (טוענים שבערך 3:1) או לימיטר (0:1).
                          GAIN - כפתןר הפיצוי על איבוד הווליום על ידי הקומפרסר
                          PEAK REDUCTION- כפתור ה’‘טרשהולד’’
                          POWER- מדליק ומכבה (כדי שיההי אפשר להבין בקלות את ההבדל שעושה הקומפרסור
                          הכפתור הנוסף- משפיע על מה רואים בצג.
                          בברירת מחדל זה על האמצע ואז רואים כמה דיציבל זה מוריד.
                          בשני האפשרויות האחרות (+4 +10) זה עושה שהצג יראה דברים אחרים שאני לא זוכר כרגע
                          עריכה- שני המצבים האחרים עושים שהצג מחווה כמה דיציבל יוצא מהקומפרסור (בשונה מהמצב הרגיל שבו הוא מראה בכמה הקומפרסור מנמיך), ובשביל זה צריך לקבוע מה תהיה נקודת ה 0 של ה DB של המודד, +4 או + 10.
                          בהצלחה!!

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                          🙏
                          1

@מוישי-0 ככל הידוע לי אין UDA בפרוץ.
                            לגבי הקומפרסור LA 2A
                            54665ac3-b4c1-43f2-b3de-c1fd8c32350e-image.png
                            אז ככה.
                            משמאל לימין.
                            כפתור שבוחר את עוצמת יחס הדחיסה (רטיו) קופרסור (טוענים שבערך 3:1) או לימיטר (0:1).
                            GAIN - כפתןר הפיצוי על איבוד הווליום על ידי הקומפרסר
                            PEAK REDUCTION- כפתור ה’‘טרשהולד’’
                            POWER- מדליק ומכבה (כדי שיההי אפשר להבין בקלות את ההבדל שעושה הקומפרסור
                            הכפתור הנוסף- משפיע על מה רואים בצג.
                            בברירת מחדל זה על האמצע ואז רואים כמה דיציבל זה מוריד.
                            בשני האפשרויות האחרות (+4 +10) זה עושה שהצג יראה דברים אחרים שאני לא זוכר כרגע
                            עריכה- שני המצבים האחרים עושים שהצג מחווה כמה דיציבל יוצא מהקומפרסור (בשונה מהמצב הרגיל שבו הוא מראה בכמה הקומפרסור מנמיך), ובשביל זה צריך לקבוע מה תהיה נקודת ה 0 של ה DB של המודד, +4 או + 10.
                            בהצלחה!!

מ מנותק
                            מ מנותק
                            מוישי 0
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@מייבין-באקורדים וואו! 👍 סוף סוף… בLA2A הכי הסתבכתי ועשית לי סדר…
                            לגבי ה1176 אני יודע מה עושה כל דבר חוץ מה METER שיש בצד ימין… {אם תוכל להסביר}
                            לגבי הפולטק… סליחה על הבורות אבל אין לי מושג מה זה…
                            וכמעט שכחתי הVC670 מה תפקידו ואיך הוא עובד?

0
                            • מ מוישי 0

@מייבין-באקורדים וואו! 👍 סוף סוף… בLA2A הכי הסתבכתי ועשית לי סדר…
                              לגבי ה1176 אני יודע מה עושה כל דבר חוץ מה METER שיש בצד ימין… {אם תוכל להסביר}
                              לגבי הפולטק… סליחה על הבורות אבל אין לי מושג מה זה…
                              וכמעט שכחתי הVC670 מה תפקידו ואיך הוא עובד?

מייבין באקורדיםמ מנותק
                              מייבין באקורדיםמ מנותק
                              מייבין באקורדים
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוישי-0
                              את ה VC670 אין לי ולכן אין לי איך לעזור
                              כנ"ל לגבי הפולטק.
                              לגבי ה1176 אז ככה.
                              a543d8f0-d721-40a6-9ced-9b45c6ba09bc-image.png
                              האינפוט- קובע כמה עוצמה נכנס.
                              אאוטפוט-כמה יוצא (מגביר לאחר הנמכה)
                              אטטאק-כמה זמן ייקח לקומפרסור מאז שהוא מתחיל לעבוד עד שהוא מקמפרס בכל הכח
                              שים לב- 1 זה הכי איטי, ו 7 זה הכי מהר (הפוך ממה שאנחנו רגילים)
                              רליס-הפוך, כשהוא גומר כמה זמן ייקח לו לעצור. (גם כאן זה הפוך כנ"ל)
                              רטיו-יחס דחיסה, 4/8/12/20
                              מטר- כנ"ל ב LA2A ,
                              GR- זה המצב הרגיל שהצג מראה דחיסה
                              +4/+8 זה מדידת עוצמת יציאה קובע מה נקודת ה0.
                              OFF מכבה את פעולת הקמפרסור

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                              👍
                              1

@מוישי-0
                                כנ"ל לגבי הפולטק.
                                לגבי ה1176 אז ככה.
                                a543d8f0-d721-40a6-9ced-9b45c6ba09bc-image.png
                                האינפוט- קובע כמה עוצמה נכנס.
                                אאוטפוט-כמה יוצא (מגביר לאחר הנמכה)
                                אטטאק-כמה זמן ייקח לקומפרסור מאז שהוא מתחיל לעבוד עד שהוא מקמפרס בכל הכח
                                שים לב- 1 זה הכי איטי, ו 7 זה הכי מהר (הפוך ממה שאנחנו רגילים)
                                רליס-הפוך, כשהוא גומר כמה זמן ייקח לו לעצור. (גם כאן זה הפוך כנ"ל)
                                רטיו-יחס דחיסה, 4/8/12/20
                                מטר- כנ"ל ב LA2A ,
                                GR- זה המצב הרגיל שהצג מראה דחיסה
                                +4/+8 זה מדידת עוצמת יציאה קובע מה נקודת ה0.
                                OFF מכבה את פעולת הקמפרסור

מ מנותק
                                מ מנותק
                                מוישי 0
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@מייבין-באקורדים אין כמוך בעולם… פשוט לא ידעתי שהמיטר זה הגיין רידאקשן… עשית אחלה סדר!

אתה רוצה לומר לי שזה לא מספיק חשוב? זה קומפרסור מהיר לתופים וכאלה. לא? {זכור לי שלזה זה מיועד רק שיש לו מראה מוזר כזה שאין לי מושג איך משתמשים איתו… ביאור 2026-06-10 150713.png }

0
                                • מ מוישי 0

@מייבין-באקורדים אין כמוך בעולם… פשוט לא ידעתי שהמיטר זה הגיין רידאקשן… עשית אחלה סדר!

אתה רוצה לומר לי שזה לא מספיק חשוב? זה קומפרסור מהיר לתופים וכאלה. לא? {זכור לי שלזה זה מיועד רק שיש לו מראה מוזר כזה שאין לי מושג איך משתמשים איתו… ביאור 2026-06-10 150713.png }

מייבין באקורדיםמ מנותק
                                  מייבין באקורדיםמ מנותק
                                  מייבין באקורדים
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוישי-0 זה כנראה מאד חשוב.
                                  פשוט אין אותו חינמי

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0

פשוט אין אותו חינמי

מ מנותק
                                    מ מנותק
                                    מוישי 0
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי מוישי 0

פשוט אין אותו חינמי

בטח שיש… יש לך כאן להורדה…

כתב בקומפרסורים אנולוגיים...:

זה כנראה מאד חשוב.

תוכל בכל אופן להבין לפי התמונה?

0
                                    • מ מוישי 0

פשוט אין אותו חינמי

בטח שיש… יש לך כאן להורדה…

כתב בקומפרסורים אנולוגיים...:

זה כנראה מאד חשוב.

תוכל בכל אופן להבין לפי התמונה?

מייבין באקורדיםמ מנותק
                                      מייבין באקורדיםמ מנותק
                                      מייבין באקורדים
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוישי-0 תודה!!
                                      תעלה תמונה.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0

@מוישי-0 תודה!!
                                        תעלה תמונה.

מ מנותק
                                        מ מנותק
                                        מוישי 0
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

תעלה תמונה.

העליתי… 👆

0
                                        • מ מוישי 0

תעלה תמונה.

העליתי… 👆

מייבין באקורדיםמ מנותק
                                          מייבין באקורדיםמ מנותק
                                          מייבין באקורדים
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@מוישי-0 מה שרורים בתמונת הרקע של חבילת הפלאגינים?
                                          זה לא ברור.
                                          אני צריך לקרוא מה כתוב שם…

מ 2 תגובות תגובה אחרונה
                                          0

תגובה
                                          • תגובה כנושא
                                          התחברו כדי לפרסם תגובה
                                          • מהישן לחדש
                                          • מהחדש לישן
                                          • הכי הרבה הצבעות

25

3.7k